Hoofdkantoor Ricoh Nederland

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland bevindt zich in het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch. Op 11 februari 2013 betrokken wij dit hoofdkantoor met een grootse opening. Bij Ricoh geloven we dat mensen het verschil maken. Tijdens de opening werden daarom Ricoh’s medewerkers op het gebouw geprojecteerd waar zij hun persoonlijke boodschap met het publiek deelden. Hiermee kreeg het pand letterlijk en figuurlijk een gezicht. Een gezicht waar wij tot op de dag van vandaag nog steeds erg trots op zijn.  

Ons bezoekadres is:
Hoofdkantoor Ricoh Nederland B.V.
Magistratenlaan 2
5223 MD ’s-Hertogenbosch 

Over ons hoofdkantoor
De veranderende wereld om ons heen vraagt om een pand dat ons op een betere manier faciliteert in onze dienstverlening aan u en vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid ten aanzien van maatschappij en milieu. Een belangrijke reden voor Ricoh om te kiezen voor een duurzaam dat transparantie en openheid belichaamt op een toplocatie in Den Bosch. 

Het pand is ontworpen door architect Herman Hertzberger, het is onderdeel van het Paleiskwartier wat nog volop in ontwikkeling is. Binnenkort is het Paleiskwartier 200.000m2 kantoorruimte te vinden en 2070 woningen. Ons pand heeft een fantastische ligging. Met een 225 meter lange brug, de Ponte Palazzo, is het Paleiskwartier verbonden met de bruisende binnenstad van Den Bosch en is het Centraal Station op loopafstand. 

De naam van het pand is, Belvédère, wat betekent: ‘mooi uitzicht’. Vanuit ons restaurant op de bovenste twee etages kijk je uit over het natuurgebied ‘De Gement’. Ons pand is ook voorzien van een auditorium met 76 zitplaatsen en een grote theatertrap waarop zo’n 100 mensen plaats kunnen nemen. Een ideale plek om u te ontmoeten! 

Spectaculaire opening hoofdkantoor Ricoh Nederland in 2013
Op 23 mei 2013 opende Ricoh Nederland haar nieuwe hoofdkantoor officieel met een 3D-video mapping van maar liefst 36x24 meter, waarbij The Ricoh Story op spectaculaire wijze getoond werd. Een 5-minuten compilatie van de 3D video mapping is hier te zien:   Twitter 
Volg ons op Twitter
Facebook Like ons op Facebook
LinkedIn  Connect op LinkedIn


Naar begin

Routebeschrijving

Adres:
Ricoh Nederland
Magistratenlaan 2
’s-Hertogenbosch

Openbaar vervoer
Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Neem de trein of de bus naar station ‘s Hertogenbosch:
Neem de achteruitgang richting het Paleiskwartier/ Leeghwaterlaan. Nadat u met de (rol)trap naar beneden bent gegaan, gaat u naar links. De straat die parallel aan het spoor ligt is de Magistratenlaan. Na ongeveer 700 meter lopen ziet u het Ricoh gebouw aan uw rechterhand.
Kijk voor actuele informatie over vertrek -en aankomsttijden op www.ov9292.nl

Met de auto

Route vanuit Utrecht

- Volg de A2 richting ’s-Hertogenbosch/Eindhoven
- Volg op het knooppunt Vught de A65 richting Tilburg/Vught
- Neem direct afslag Vught (afslag 1)
- Ga onderaan bij de verkeerslichten linksaf
- Ga bij de 2e verkeerslichten rechtsaf de Magistratenlaan in
- Het Ricoh kantoor bevindt zich aan uw linkerhand

Route vanuit Eindhoven
- Volg de A2 richting ’s-Hertogenbosch
- Neem afslag 23 Ring ’s-Hertogenbosch-West
- Volg de weg tot na het spoorviaduct
- Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf de Magistratenlaan in
- Het Ricoh kantoor bevindt zich aan uw linkerhand

Route vanuit Waalwijk
- Volg de A59 richting ’s-Hertogenbosch
- Neem afslag 45 Ring ’s-Hertogenbosch-West
- Ga bij de 4e verkeerslichten linksaf de Magistratenlaan in
- Het Ricoh kantoor bevindt zich aan uw linkerhand

Parkeren:
Voor (potentiële) klanten en sollicitanten zijn parkeerplaatsen gereserveerd in de parkeergarage onder ons pand. De ingang hiervan zit aan de spoorzijde. Via de intercom bij de slagboom zal de hostess u binnenlaten en laten weten waar u kunt parkeren. Bij vertrek krijgt u een uitrijmunt.
Als leverancier of bezoeker kunt u parkeren in Parkeergarage Paleiskwartier deze is gevestigd aan de Hugo de Grootlaan 84, 5223 LC ’s-Hertogenbosch. Bij vertrek krijgt u van de hostess een uitrijkaart.

Naar begin