Procesverandering

De grondslag voor verandering leggen.

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Online informatie aanvragen

Office woman desk with laptop

Wilt u meer weten? Vul het formulier in en een lokale Ricoh-leverancier neemt contact met u op met meer informatie.

 • Document Outsourcing

  Man in an office looking forward.

  Minimaliseer uw totale kosten en bespaar uzelf een hoop moeite door uw documentenbeheer aan de deskundigen uit besteden.

Wat is procesverandering?

Procesverandering is een totale wijziging van de manier waarop een bedrijf of bepaalde afdelingen daarvan functioneren. Normaal gesproken wordt procesverandering doorgevoerd in het kader van een strategische visie die op de hoogste managementniveaus wordt vastgelegd; het resultaat is een veranderingsproces dat erop gericht is de voor deze strategische doelstellingen toegepaste zakelijke structuren, processen en technologie te inspecteren, te optimaliseren en te reconstrueren. De doelstellingen van procesverandering worden over het algemeen gedefinieerd in termen van kostenbesparing, omzetstijging of verhoogde klanttevredenheid. 

Procesverandering legt van nature een grote nadruk op technologie en informatietechnologie. De afgelopen jaren wordt echter steeds meer aandacht besteed aan de rol van functies als document output, documentworkflow, hoge volume documentenverwerking en informatiemanagement (d.w.z. documenten en kennisbeheer), aangezien bedrijven zich realiseren dat op deze gebieden kansen liggen voor zowel operationele efficiëntie en kostenbesparingen als concurrentievoordeel. 

Naar begin

Met onze diensten en oplossingen voor procesverandering kunt u:

 • De basis leggen voor de verwezenlijking van belangrijke strategische doelstellingen
 • Klanttevredenheid verbeteren, inkomsten verhogen en kosten drukken
 • Uw bedrijf voorbereiden op toekomstige behoeften en veranderingen
 • Fundamentele wijzigingen in de bedrijfscultuur aanbrengen door veranderingen aan te brengen in de manier waarop mensen werken
 • Inefficiënte processen en structuren afstoten die innovatie en groei remmen 

Naar begin

Meer informatie over onze diensten en oplossingen voor procesverandering

Ricoh helpt bedrijven hun doelstellingen voor procesverandering te bereiken met een portfolio van hardware, software en oplossingen, dat Document Process Outsourcing, Document Services Outsourcing, Managed Document Services en diensten voor Repro and Postkamerbeheer omvat.

Naar begin

Aan procesverandering verwante diensten en oplossingen

 • Office man leaning on desk
  Document Services Outsourcing

  Verhoog uw bedrijfswaarde en bespaar tijd terwijl u kostenbesparende documentservices levert met Document Services Outsourcing.

 • Woman in an office corridor looking left.
  Document Process Outsourcing

  Concentreer u op uw bedrijfsactiviteiten en laat Ricoh zorgen voor de input, throughput en output van uw documenten met Document Process Outsourcing.

 • Office people clipboard
  Managed Document Services

  Ontdek hoe wij u kunnen helpen het gebruik van informatie in uw organisatie te optimaliseren.

 

Naar begin