Elektronisch Betalen

Cashflowmanagement zoals u het wilt.

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Online informatie aanvragen

Office woman desk with laptop

Wilt u meer weten? Vul het formulier in en een lokale Ricoh-leverancier neemt contact met u op met meer informatie.

 • Office Workflow Solutions

  Office people standing laughing

  Innovatieve hardware, software en services om de workflow van papieren en elektronische documenten te stroomlijnen, inhoud te beheren, kostenbeheersing te verbeteren en veiligheid te verhogen.

Wat is Elektronische Betalen (e-billing)?

Elektronisch Betalen (e-billing) is het versturen van documenten die betrekking hebben op betalingen, zoals facturen, rekeningen en andere door een bedrijf aan klanten en derden verzonden documenten in digitale vorm.

Elektronisch Betalen is slechts één van de vele termen die worden gebruikt om dit soort oplossingen aan te duiden. Andere termen hiervoor zijn: elektronische facturatie, EBPP ("electronic bill presentment and payment"), EIPP ("electronic invoice presentment and payment") en digitale facturatie.

De afgelopen jaren worden steeds meer ondernemers bereid over te schakelen op elektronisch betalen, ongeacht de bedrijfsgrootte, gezien het feit dat de kosten voor deze technologie zijn gedaald. Daarnaast zijn er veel grote bedrijven die systemen installeren die het hun toeleveranciers mogelijk maken hun betalingsdocumenten elektronisch in te dienen, voor het geval dat zij nog niet over een eigen systeem voor elektronische betalingen beschikken.

Naar begin

Met Elektronisch Betalen kunt u:

 • Uw kasstroom verbeteren door facturen sneller aan klanten te verzenden

 • De kosten van de diverse stappen van het facturatieproces verlagen

 • Fouten vermijden en administratiekosten verminderen

 • De overzichtelijkheid van de cash flow, inningen en factuurgoedkeuring vergroten

 • Het facturatieproces efficiënter maken, van productie tot distributie en lopend beheer

 • Uw papier- en energieverbruik verlagen

 • Relaties met leveranciers verbeteren en lagere administratiekosten doorberekenen

Naar begin

Meer informatie over Elektronisch Betalen:

Ricoh biedt twee primaire diensten voor Elektronisch Betalen: i-Invoicing – Accounts Receivable en i-Invoicing – Accounts Payable. Deze oplossingen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt om inefficiëntie bij de facturatie binnen de gehele organisatie aan te pakken. U kunt de voordelen van Elektronisch Betalen zelf narekenen met behulp van de handige i-Facturatiecalculator van Ricoh.

Voor kleine bedrijven die geen behoefte aan een enterprise solution hebben, biedt Ricoh de diensten Accounts Payable en Accounts Receivable als onderdeel van de Office Workflow Solutions pakket.

Naar begin

Aan Elektronisch Betalen verwante diensten en oplossingen

 • Office woman looking at notes on window
  i-Invoicing - Accounts Receivable

  Ricoh's i-Facturatie voor debiteuren geeft bedrijven de mogelijkheid hun papierverbruik in het totale facturatieproces te verminderen of zelfs geheel te verwijderen en facturen direct in het gewenste formaat aan hun klanten te verzenden, elektronisch of op papier.

 • Man sitting at a desk drawing plans.
  i-Invoicing - Accounts Payable

  Ricoh's i-Facturatie voor crediteuren geeft bedrijven de mogelijkheid hun papierverbruik in het totale goedkeurings- en betalingsproces te verminderen of zelfs geheel te verwijderen of een rechtstreekse verbinding te maken met de ERP-systemen van hun leveranciers. Het is per slot van rekening beter voor iedereen wanneer uw leveranciers u elektronisch kunnen factureren.

 • Black chart on a mobile device
  i-Invoicing Calculator

  Hoeveel kunt u vandaag in uw bedrijf besparen?

 

Naar begin