Centrale Repro

Beheersing van kwaliteit, kosten en productiviteit; in-house.

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Online informatie aanvragen

Office woman desk with laptop

Wilt u meer weten? Vul het formulier in en een lokale Ricoh-leverancier neemt contact met u op met meer informatie.

 • Production Printing

  Office woman looking at notes on window

  Professionele drukkerijen in heel Europa maken gebruik van de grootschaligheid, de uitgebreide ondersteuning en het uitstekende serviceniveau van Ricoh om hun bedrijf vol vertrouwen op te bouwen.

Wat is een centrale repro?

Een centrale repro is het aanbieden van een printfaciliteit, zoals een repro of een CRD voor drukwerk (zoals jaarverslagen en adviesboekjes) en gepersonaliseerde mailings, hetzij fysiek binnen de organisatie of op afstand, waarbij de interne richtlijnen van het bedrijf worden aangehouden. Een centrale repro wordt beheerd en uitgevoerd door het eigen personeel van de organisatie of door het personeel van de externe leverancier aan wie de dienst wordt uitbesteed. 

Het gebruik van in-house digitaal drukwerk neemt toe, naarmate meer organisaties – in de particuliere, non-profit en openbare sector – op zoek zijn naar methoden om hun documenten voordeliger, sneller, flexibeler en transparanter vanuit één bron te produceren.

Een centrale repro valt samen met Ricoh Production Printing, Variable Data Printing, Postkamerbeheer, Digitale Postkamers en Enterprise Printing.

Naar begin

Met de diensten en oplossingen van Ricoh voor een centrale repro kunt u:

 • De impact van uw materiaal voor marketing en klantcommunicatie verhogen
 • Aanzienlijke kostenbesparingen maken
 • Doorlooptijden verlagen door betere oplossingen voor vastleggen van materiaal en workflows
 • De productiviteit verhogen door het optimaliseren van personeel en hardware-resources
 • De flexibiliteit verhogen door een betere controle uit te oefenen op de vraag naar drukwerk binnen uw bedrijf en de diensten te optimaliseren om aan die vraag te kunnen voldoen
 • Gebruik maken van innovatieve marketingtechnieken zoals variabele data printen en personalisatie
 • Meer controle uitoefenen op kwaliteit en timing
 • Een on-site, single-source oplossing installeren
 • Milieuverantwoordelijkheden directer aanpakken

Naar begin

Meer informatie over centrale repro:

Ricoh helpt u de mogelijkheden van uw centrale repro op vele niveaus te verbeteren door technologie, processen en expertise te verschaffen die de mogelijkheden van uw centrale repro verbeteren. Ricoh kan tevens uitbestede diensten leveren voor sommige of alle printfuncties van uw centrale repro, waardoor u kosten kunt minimaliseren en het gebruik van bestaande middelen voor printen kunt verbeteren. 

Klanten van Ricoh's centrale repro kunnen zich inschrijven op Ricoh's Business Driver Programme, een exclusief pakket diensten voor bedrijfsontwikkeling in de commerciële en zakelijke sector. Dit omvat een extranet dat unieke toegang biedt tot web-to-print services, white papers, e-learning, social networking, consultancy en Ricoh Professional Services.

Naar begin

Aan centrale repro verwante diensten en oplossingen

 • Office people standing laughing
  Production Printing

  Professionele drukkerijen in heel Europa maken gebruik van de grootschaligheid, de uitgebreide ondersteuning en het uitstekende serviceniveau van Ricoh om hun bedrijf vol vertrouwen op te bouwen.

 • Office woman looking right
  Variabele Data Printen

  Aangepast drukwerk, verbeterde efficiëntie van de workflow en massa-personalisatie kunnen allemaal intern worden uitgevoerd.

 • Streamline NX
  Ricoh softwareoplossingen

  De innovatieve softwareoplossingen van Ricoh optimaliseren en beheren uw documentworkflow, output en printomgeving.

 

Naar begin