InfoTrends

Gebruik deskundige inzichten en begeleiding om uw bedrijf te helpen groeien

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Online informatie aanvragen

Office woman desk with laptop

Wilt u meer weten? Vul het formulier in en een lokale Ricoh-leverancier neemt contact met u op met meer informatie.

Wat is InfoTrends?

InfoTrends is het toonaangevende, onafhankelijke bureau voor wereldwijd marktonderzoek en strategisch advies op het gebied van oplossingen voor digitaal imaging en documenten. InfoTrends levert objectieve onderzoeken, analyses, prognoses en adviezen om klanten te helpen trends in de markt te begrijpen, mogelijkheden te herkennen en go-to-market-plannen te formuleren om zo de groei van hun bedrijf te bevorderen. 

Ricoh werkt samen met InfoTrends om haar klanten toegang te geven tot inzichten en best practices in de sector via het Business Driver Programme van Ricoh, dat open staat voor al onze klanten die commercieel drukwerk en corporate printing verzorgen. 

Naar begin

Met Ricoh en InfoTrends, kunt u meer te weten komen over:

 • Klantcommunicatie
 • Web-to-print
 • Variabele data printen
 • Workflows en stroomlijnen van activiteiten
 • Stroomlijnen van interne activiteiten
 • Managed Print Services (MPS)
 • Managed Document Services (MDS)

Naar begin

Meer informatie over InfoTrends en Ricoh

U kunt de inzichtelijke rapporten van InfoTrends verkrijgen door u in te schrijven op Business Driver Programme, een exclusief pakket van diensten voor bedrijfsontwikkeling voor klanten van Ricoh die zich bezighouden met production printing in de commerciële en zakelijke sector.

Het Business Driver Programme omvat een extranet dat unieke toegang verschaft tot web-to-print services, white papers, e-learning, social networking, consultancy en Ricoh Professional Services. De inhoud is in samenwerking met InfoTrends ontwikkeld om praktische inzichten en begeleiding te bieden die leveranciers van printdiensten kunnen gebruiken als een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsontwikkelingsstrategie.

Naar begin

Aan InfoTrends verwante diensten en oplossingen

 • Office people clipboard
  Managed Document Services

  Ontdek hoe wij u kunnen helpen het gebruik van informatie in uw organisatie te optimaliseren.

 • Office people standing laughing
  Production Printing

  Professionele drukkerijen in heel Europa maken gebruik van de grootschaligheid, de uitgebreide ondersteuning en het uitstekende serviceniveau van Ricoh om hun bedrijf vol vertrouwen op te bouwen.

 

Naar begin