Postkamerdiensten / Postkamerbeheer

Een efficiëntere postkamer

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Online informatie aanvragen

Office woman desk with laptop

Wilt u meer weten? Vul het formulier in en een lokale Ricoh-leverancier neemt contact met u op met meer informatie.

 • Corporate Printing

  Man in an office sitting at a computer.

  Vergroot uw printcapaciteit met onze productieoplossingen voor centrale repro's en datacenters.

Wat zijn Mailroom Management Services?

Postkamerbeheer is vaak een uitbestede dienst en bedoeld om het ontvangen, sorteren en distribueren van binnenkomende post en alle daarbij komende processen in bedrijven te automatiseren. Postkamerbeheer combineert vaak technologieën voor het scannen en vastleggen van documenten om digitale kopieën van binnenkomende post te verkrijgen. Het eindresultaat wordt vaak 'digitale postkamer' genoemd.

De postkamer en repro werken vaak nauw met elkaar samen om inkomende en uitgaande documenten op de meest effectieve manier te verwerken.

Veiligheid is het sleutelwoord bij postkamerbeheer. Steeds meer bedrijven dringen erop aan dat hun post zorgvuldig wordt gescreend, om er zeker van te zijn dat deze veilig is voordat deze verder door het bedrijf wordt verspreid.

Naar begin

Met Ricoh Mailroom Management Services kunt u:

 • De tijd tussen ontvangst van inkomende post en distributie ervan in de onderneming verkorten; deze versnelling wordt vaak aangeduid als verkorting van de besluitvormingscyclus

 • Geld besparen door optimaal gebruik te maken van de middelen en het personeel van de postkamer

 • Een effectieve integratie tussen postkamer en repro tot stand brengen

 • De operationele effectiviteit verhogen met nauwgezette sortering van inkomende post naar categorie en prioriteit, zodat de belangrijkste documenten het eerst verwerkt worden

 • Het totale informatiebeheer verbeteren door de opslag en distributie van belangrijke, zakelijke documenten te centraliseren. Hierdoor wordt verlies van informatie beperkt en gaat er minder tijd verloren aan het opzoeken van misplaatste documenten

 • Naleving van regels verzekeren en post traceren

Naar begin

Meer informatie over Ricoh Mailroom Management Services:

U kunt uw postkamerbeheer volledig aan Ricoh uitbesteden. Onze Mailroom Management Service bevat zowel hard- en software als ervaren postkamerpersoneel. Postkamerbeheer alleen levert u al een besparing van kosten en tijd op en biedt u tevens een hogere aansprakelijkheid, mogelijkheden tot traceren en naleving van bedrijfsregels. U kunt echter nog meer voordelen behalen door Mailroom Management Services te combineren met Printroom Management en vele andere diensten en oplossingen die worden geboden in de business units Production Printing en Document Outsourcing van Ricoh.

Naar begin

Aan Postkamerbeheer verwante diensten en oplossingen

 • Office man leaning on desk
  Document Outsourcing

  Minimaliseer uw totale kosten en bespaar uzelf een hoop moeite door uw documentenbeheer aan de deskundigen uit besteden.

 • Man in an office standing with a laptop.
  Mailroom

  Samenvoeging van postkamer en repro kan tot 30% besparing opleveren.

 • Office woman using mobile device
  Centrale reprodienst (CRD)

  Alles wat u nodig heeft. Intern en op aanvraag.

 

Naar begin