Business Process Services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

De Business Process Services van Ricoh omvatten volledig beheerde, schaalbare oplossingen met mogelijkheden voor uitbesteding waarmee u uw bedrijfsactiviteiten kunt stroomlijnen en uw output kunt verhogen.

Door de inzet van onze specifieke vakkennis kunnen uw medewerkers meer tijd besteden aan de kernactiviteiten van uw bedrijf. Hierdoor neemt de efficiency toe, verbeteren de bedrijfsresultaten en dalen de kosten.

Business Process Services

Man in an office looking forward.
Document Services Outsourcing

Geniet van alle voordelen van het outsourcen van documentservices, geleverd bij u op locatie, met uw eigen apparatuur. Of het nu is voor uw centrale repro, postkamer, scan- en archiveringsservice of gewoon om te zorgen dat de apparaten in uw afdelingen klaar en beschikbaar zijn voor al uw gebruikers, garandeert Ricoh dat u de juiste hulpbronnen heeft wanneer u ze nodig heeft. Zo bespaart u tijd en voegt u waarde toe aan uw bedrijf.

Woman standing at an office window holding a folder.
Document Process Outsourcing

Consultants van Ricoh begrijpen de wensen van uw bedrijf en hoe u uw documentstromen beheert. Hierdoor kunnen ze een documentprocesworkflow definiëren die overeenkomt met uw vereisten en die de efficiëntie van uw bedrijf vergroot. Door het outsourcen van sommige of alle documentprocessen, garanderen we dat u de juiste informatie krijgt wanneer u die nodig heeft. Laat het beheer van uw documenten over aan Ricoh.

Procurement Process Service

Uw organisatie vraagt om uw inkoop expertise. U wilt zich focussen op het leveren van die toegevoegde waarde. Om dat goed te kunnen doen moet uw interne Inkoop en Finance proces op orde zijn. Innoveren is daarbij essentieel zodat u in deze tijd van informatie overload altijd en overal inzicht en grip heeft op uw processen

Finance Process Service

Uw organisatie vraagt om uw finance expertise. U wilt zich focussen op het leveren van die toegevoegde waarde. Om dat goed te kunnen doen moet uw interne Inkoop en Finance proces op orde zijn. Innoveren is daarbij essentieel zodat u in deze tijd van informatie overload altijd en overal inzicht en grip heeft op uw processen

Naar begin

Kijk ook