Procurement Process Services

Innoveren is essentieel

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Highlights

Cases

Nieuwsbrief

Uw organisatie vraagt om uw inkoop expertise. U wilt zich focussen op het leveren van die toegevoegde waarde. Om dat goed te kunnen doen moet uw interne Inkoop en Finance proces op orde zijn. Innoveren is daarbij essentieel zodat u in deze tijd van informatie overload altijd en overal inzicht en grip heeft op uw processen.

Procurement Process Services

Spend Management

De route naar een effectiever inkoopproces start met een grondige analyse van alle uitgaven, ‘de spend’. Alleen weten wat er in welke hoeveelheden aangeschaft wordt, bij wie en door wie, hoe vaak en tegen welke condities, stelt u in staat inefficiënties in de inkoopketens te identificeren en op te lossen.

Leveranciersmanagement

Uiteraard zoekt u de beste producten en diensten voor de voordeligste prijs en meest gunstige condities. Maar strategische inkoop gaat ook over relatiebeheer. Positief samenwerken creëert de meeste toegevoegde waarde en zorgt voor duurzame relaties met uw toeleveranciers.

Contract Management

Het bedrijfsleven laat jaarlijks naar schatting  zo’n 120 miljard euro liggen door slordig controleren van contractuele afspraken met leveranciers*. Door meer professionele aandacht voor het opstellen van contracten, het monitoren van afspraken  en het bewaken van wederzijdse prestaties worden risico’s geminimaliseerd en zowel de financiële als operationele performance gemaximaliseerd

Bestelproces

In de huidige economische dynamiek is het meer dan ooit noodzakelijk zuinig om te gaan met beperkte resources. Vaak begint het bestelproces op veel verschillende plekken in de organisatie, waardoor veel inkoopkracht en kortingsmogelijkheden onbenut blijven. Gebruik maken van bestelsystemen zorgt voor meer transparantie en forse besparingen, zowel in administratieve kosten en FTE’s als in kortere P2P-cycli

Naar begin

073-645 26 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

Naar begin