Communication Services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Met de geïntegreerde visuele Communication Services van Ricoh kunt u gestroomlijnd en realtime informatie delen en samenwerken, zodat u op doeltreffende wijze tegemoetkomt aan de eisen die gesteld worden door steeds flexibeler wordende mobiele werkpatronen. 

Door onze geavanceerde technologieën - zoals het Ricoh Unified Communication System P3500, die de iF Design Award heeft gewonnen - te combineren met toonaangevende tools kunnen we een geïntegreerd plan opstellen om uw interne en externe communicatie-uitdagingen efficiënt en doelgericht aan te pakken. We kunnen een breed scala aan oplossingen leveren en ondersteunen,  afgestemd op uw specifieke behoeften en variërend van videoconferentiesystemen en interactieve whiteboards tot digital signage en virtuele helpdesks.

Zodra de optimale hulpmiddelen voor uw communicatiewensen bepaald zijn, ondersteunen we de implementatie van deze middelen waar ze nodig zijn. Onze implementatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring met het integreren van maatoplossingen, zowel in interne als in externe, op publiek gerichte omgevingen, zoals winkelruimtes en conferentiecentra.

Dankzij onze Communication Services kunt u de kwaliteit verbeteren van de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten, en tegelijkertijd de kosten verlagen. Met een snellere, meer gebruikersvriendelijke toegang tot contactpersonen en informatie worden projecten sneller afgehandeld en belangrijke contactpersonen op de hoogte gehouden.

Neem contact met ons op en ontdek hoe u de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten kunt verbeteren.

Communication Services

Ricoh Connect & Collaborate

Bespaar tijd en geld en verhoog uw productiviteit door op Ricoh te vertrouwen als een internationale aanbieder van adviesdiensten, levering en ondersteuning voor een uitgebreid portfolio van visuele communicatie-oplossingen.

Naar begin

Contact

Highlights

Cases

Nieuwsbrief