Business Consultancy

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Business Consultancy van Ricoh ondersteunt uw organisatie door het begeleiden van besluitvorming op het vlak van informatiebeheer. Enerzijds door het diagnosticeren van uw informatie situatie door middel van onderzoeken en workshops. Anderzijds door het – al dan niet op basis van onze diagnoses - ontwerpen van innovatieve Informatie oplossingen langs visie, strategie en beleidsbepaling en business case naar, tot op niveau van vereisten, proces- en functioneel ontwerp.

Overzicht

Onderzoeken, analyseren en verbeteren van informatie intensieve processen, dat is wat Business Consultancy bij Ricoh inhoudt. Met een duidelijke focus op informatiestromen, gaan we op zoek en bewijzen we de voordelen van anders omgaan met uw informatie.

Welk doel u ook wilt bereiken (kostenbesparing, voldoen aan wetgeving, efficiënter werken, betere service verlenen aan uw klanten, we gaan samen met u op zoek en adviseren verbetermogelijkheden. Met focus op korte termijn verbeteringen, die passen in uw visie en strategie.

Duidelijke en heldere verbetervoorstellen en een kosten-batenanalyse, waarmee u plannen kunt ontwikkelen voor  de toekomst en op korte termijn aantoonbare verbeteringen kunt behalen. Dat is wat we doen en leveren.

BC Portfolio

  • Overzicht

Naar begin