Dienstenportfolio

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Voor uw organisatie levert het veel voordeel op om uw documentstromen af te stemmen op uw werkprocessen. Deze werkprocessen zijn echter bij elke klant anders. Wij beseffen dan ook goed dat er voor het implementeren van hard- en software geen aanpak bestaat die voor iedereen geldt. Daarom stemmen wij ons dienstenaanbod af op uw wensen en behoeften. Met dit op maat gemaakte aanbod zorgen wij ervoor dat u maximaal rendement uit uw investering haalt.

Dienstenportfolio

Office man reading drinking coffee
Projectmanagement

Onze praktische en duurzame oplossingen brengen, in combinatie met strak projectmanagement, interne en externe partijen, processen en informatiebronnen bij elkaar.

Group of people in a meeting.
Trainingen

Training van gebruikers, beheerders en IT-personeel zorgt voor betere prestaties van uw Ricoh-apparatuur.

Office woman reading with pen
Levering, installatie & configuratie

Stem alle werkprocessen, afdelingen en systemen op elkaar af.

Man with model paper wind turbines
Onderhoud & support

Zorg ervoor dat informatie tijdig op de juiste plek belandt, dat werknemers te allen tijde gebruik kunnen maken van de apparatuur en realiseer kostenbesparingen.

Man in an office standing with a laptop.
Het Nieuwe Werken

Informatie voorziening is het onderdeel binnen Het Nieuwe Werken, waar Ricoh zich op heeft toegelegd; de juiste informatie, in de juiste vorm op het juiste moment presenteren aan de juiste persoon.

Office woman reading with pen
Change Management

Ricoh implementeert document- en informatielogistieke oplossingen en levert ondersteunende diensten als onderdeel van de totaaloplossing. Verander Management is één van de ondersteunende diensten die Ricoh levert.

Man and woman in a meeting.
Business Consultancy

Business Consultancy van Ricoh ondersteunt uw organisatie door het begeleiden van besluitvorming op het vlak van informatiebeheer.

Naar begin

Lees ook