Levering, installatie & configuratie

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Met één van de grootste serviceteams in Europa, kunnen we u verzekeren dat producten snel en discreet geleverd, geconfigureerd en geïnstalleerd worden. Hierdoor kunt u gelijk vanaf dag één voordeel halen uit uw nieuwe documentomgeving.

Overzicht

Volledige service
We verzorgen de gehele installatie en configuratie van onze producten om deze op uw wensen en behoeften te kunnen afstemmen. We regelen zelfs alle transporten en verhuizingen, plus de verwijdering en recycling van al het verpakkingsmateriaal, in overeenstemming met de Europese milieuwetgeving.

Audits
Of het nu een nieuwe installatie is, een upgrade of een verplaatsing, onze ervaren servicemedewerkers geven u volledige ondersteuning. Uitgebreide hardware- en netwerkaudits analyseren uw bestaande document- en netwerkomgeving, zodat onze producten perfect geïntegreerd kunnen worden in uw organisatie.


Levering, installatie en configuratie
Ricoh zorgt geheel voor de levering van uw nieuwe documentsysteem of losse optionals (zoals extra papierinvoerlades). Uw hardware kan vervolgens geïnstalleerd, geprogrammeerd en op het netwerk worden aangesloten. Daarnaast kan er een volledige reeks van software oplossingen geïnstalleerd worden voor iedere fase waarin een document zich bevindt. Hierbij hanteren we enerzijds een goede planning en anderzijds een grondige kennis van alles wat daarbij komt kijken. Voor de logistieke operatie werken we samen met Dedicated Logistic Partners, die conform onze ISO 9001:2000 gecertificeerde processen werken. Het leveren vindt plaats op afspraak.

Installatie & configuratie van hardware
Onze Service Engineers kunnen u adviseren over het inzetten van hardware in de juiste combinatie en op de juiste plaats. Hierdoor kunt u efficiënt en kostenbesparend werken. Wij zorgen voor het installeren, het naar uw wensen instellen en het op uw netwerk aansluiten van uw hardware. In een volgende stap kunnen wij softwaretoepassingen, die gekoppeld zijn aan uw hardware, in uw werkomgeving installeren. Uw werkprocessen zullen daardoor voor u en uw medewerkers eenvoudiger worden.  

Naar begin

073-645 26 00
(maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur)

Naar begin