Ricoh IT Services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Zorg ervoor dat uw organisatie van IT profiteert

Ricoh IT Services levert een uitgebreide technische basis ter ondersteuning van hoog presterende en kostenefficiënte IT-infrastructuren, met de flexibiliteit om te voldoen aan de behoeften van organisaties van alle formaten.

Onze klanten vertrouwen erop dat wij voortdurend klaarstaan om ondersteuning te bieden voor hun IT-, communicatie- en imaging-infrastructuren. Onze landelijke teams kunnen rekenen op de ondersteuning van een pan-Europees netwerk van servicetechnici en op onze vooraanstaande technologie en servicecentra. Dit houdt in dat we de expertise en innovatie kunnen leveren om een duurzaam concurrentievoordeel te behalen dankzij IT, door proactief onderhoud en snelle ondersteuning op locatie voor zelfs de grootste implementatieprojecten.

U kunt vertrouwen op de ervaring van Ricoh met het verbeteren van de technologie die ten grondslag ligt aan bedrijfsactiviteiten. U kunt zich concentreren op uw hoofdactiviteiten, terwijl onze teams voor de prestaties van uw IT-infrastructuur zorgen en u helpen om de maximale waarde uit uw investering te halen.

Naar begin

IT Services

 • Ricoh IT Services Solutions - Pay Per Seat
  Kleinere organisaties

  Uitgebreide en kosteneffectieve IT-ondersteuning voor kleine organisaties

 • Ricoh IT Services Solutions - Pay Per Seat
  Middelgrote organisaties

  Een volledige reeks configureerbare IT-clientoplossingen en -dienstverlening voor middelgrote organisaties

 • Ricoh IT Services Solutions - Integrated IT Lifecycle Services
  Grotere organisaties

  Een volledige reeks IT-infrastructuuroplossingen en ondersteuning voor grote organisaties

 • Ricoh - IT at the heart of business
  IT staat centraal bij bedrijven

  We zijn ons bewust van de belangrijke rol die IT speelt voor de werkzaamheden van onze klanten en we staan klaar om hen te helpen IT-problemen op te lossen.

 • Ricoh - Comprehensive support & delivery
  Ondersteuning voor de complete IT-omgeving

  We bieden een uitgebreid assortiment IT-ondersteuningsdiensten op locatie of via ons datacenter, beheerd door ons gerenommeerde servicecentrum.

 • The difference of Ricoh IT Services
  Het verschil van Ricoh

  Kom meer te weten over de unieke waarden die ten grondslag liggen aan onze successen en ervaring met het ondersteunen van informatieprocessen. En ontdek dat IT-services uniek is in zijn soort.

 

Naar begin

Laat u informeren

Highlights

Cases

Kijk ook

Brochure

IT Services Brochure

Download de IT Services brochure