Grotere Organisaties

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh’s Integrated IT Lifecycle Services biedt IT-oplossingen en diensten voor nationale en internationale organisaties. Het helpt hen om hun IT dusdanig te veranderen dat zij aan de veranderende behoeften van hun klanten kunnen blijven voldoen, bijgestaan door een reeks innovatieve diensten die uw systemen waarborgen.

Ons serviceportfolio bevat:

 • Consultancy en verandertrajecten

 • Productbeheer

 • Configuratie en installatie

 • Servicebeheer

 • Ondersteuning en onderhoud

 • Dienstverlening voor einde levensduur

Een IT-omgeving die meegroeit

Ons IT-serviceportfolio helpt grote organisaties om hun IT-strategieën te ontwikkelen, bepalen, ontwerpen en complexe infrastructuurprojecten in te voeren. We bieden tevens effectieve en hoogwaardige diensten op het vlak van Service Desks en ondersteuning aan.

Onze innovatieve en flexibele aanpak in de samenwerking met onze klanten is gebaseerd op de best practices uit de markt en onze ruime internationale ervaring. Het verzekert klanten ervan dat de investering in hun IT-systeem toegevoegde waarde oplevert en het bedrijf blijft ondersteunen naarmate het groeit. Uitbesteding van operationele werkzaamheden aan onze betrouwbare lokale en internationale serviceteams betekent dat u interne middelen vrijmaakt en u zich kunt richten op strategische verbeteringen.

Ricoh levert u gerichte, efficiënte oplossingen voor uw IT-uitdagingen, waardoor u productiever wordt en uw bedrijf sneller kan reageren op verandering, terwijl er tegelijkertijd kosten worden bespaard op uw IT-uitgaven.

Flexibel, schaalbaar en op maat

Nu veranderingen in de markt en binnen uw bedrijf ervoor zorgen dat uw bedrijf groeit, kan Ricoh de perfecte partner voor u zijn als u op zoek bent naar een consistente, betrouwbare partner ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw IT-infrastructuur zo effectief mogelijk werkt.

Onze uitgebreide, internationale dienstverlening maakt het mogelijk om ondersteuning te bieden aan de grootste organisaties, waarbij we onze IT Lifecycle Services met ondersteuning van printersystemen en documentbeheer naadloos invoeren.

Ricoh biedt een eenduidige invoering en ondersteuning van IT-omgevingen en werkplekken, waarbij we complexiteit wegnemen, partnerbeheer minimaliseren en waar voor uw geld leveren.

Naar begin

Waarom Ricoh ?

 • Ricoh - IT at the heart of business
  IT staat centraal bij bedrijven

  We zijn ons bewust van de belangrijke rol die IT speelt voor de werkzaamheden van onze klanten en we staan klaar om hen te helpen IT-problemen op te lossen.

 • Ricoh - Comprehensive support & delivery
  Ondersteuning voor de complete IT-omgeving

  We bieden een uitgebreid assortiment IT-ondersteuningsdiensten op locatie of via ons datacenter, beheerd door ons gerenommeerde servicecentrum.

 • The difference of Ricoh IT Services
  Het verschil van Ricoh

  Kom meer te weten over de unieke waarden die ten grondslag liggen aan onze successen en ervaring met het ondersteunen van informatieprocessen. En ontdek dat IT-services uniek is in zijn soort.

 

Naar begin