Kleinere Organisaties

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

Brochure

Power Office Brochure

Meer info?

Contact

Ontdek hoe Ricoh de efficiëntie van uw IT kan verhogen

Cases

Case Studies

Lees meer over onze Ricoh IT Services case studies.

Ricoh Power Office is speciaal ontworpen om te voldoen aan de IT-wensen van kleinere bedrijven. Het stelt u in staat om snel een kosteneffectieve en hoogwaardige IT-omgeving op te zetten.

Geteste computer-, server- en netwerkapparatuur, proactieve statusmonitoring en onderhoud en een snellere reactie op incidenten door Ricoh’s Service Desk, betekent dat u zich kunt richten op uw kernprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving u niet in de steek laat.

Het juiste niveau van ondersteuning voor uw bedrijf

Binnen Power Office kunt u kiezen uit twee IT-pakketten, die beiden al uw computers, servers en netwerkapparatuur omvatten: PLUS en TOTAL. Wij bieden u een advies aan omtrent uw huidige IT-omgeving, zodat we het ideale pakket kunnen bepalen voor uw organisatie. Gedurende het contract streven we ernaar om uw IT-infrastructuur en de ondersteuning die we bieden, continu te optimaliseren. Onze consultants voeren controles uit omtrent de prestaties van uw IT-omgeving. Vervolgens sturen we bij in de wensen van uw bedrijf, zodat we u een optimale ondersteuning bieden.

Naar begin

PLUS

PLUS biedt kosteneffectief en betrouwbaar monitoren en serviceondersteuning voor uw bestaande computer-, server- en/of netwerkinfrastructuur. Ricoh zorgt er proactief voor dat uw bestaande hardware en software wordt onderhouden en ondersteund.

Naar begin

TOTAL

Naast het monitoren en ondersteunen van PLUS, omvat ons TOTAL-pakket ook nieuwe computers, servers en/of netwerkapparatuur voor een transparante, voorspelbaar maandbedrag.

Dit is een simpele en effectieve manier om uw huidige IT-omgeving te upgraden en standaardiseren. Zo geniet u van optimale prestaties, zonder de noodzaak van grote investeringen vooraf of het in huis halen van specifieke technische expertise.

Eenvoudige en betrouwbare ondersteuning

Met Power Office krijgt u direct toegang tot Ricoh’s bewezen en allerbeste serviceprocessen, die wij door jaren van ervaring met het leveren van IT-ondersteuning opgebouwd hebben. Wij meten onze ondersteuning regelmatig aan de meest strenge Service Level Agreements (SLA's) die er zijn en bieden u tevens periodieke rapportages van de service die we leveren.

Ons lokale en internationale servicenetwerk stelt ons in staat om een consistente, schaalbare ondersteuning te bieden, ongeacht uw locatie. U kunt op Ricoh vertrouwen als het aankomt op één enkel contactpersoon die uw volledige IT-omgeving in beheer heeft. Zo kunt u efficiënter werken en u focussen op het runnen van uw bedrijf.

Naar begin

Waarom Ricoh ?

 • Ricoh - IT at the heart of business
  IT staat centraal bij bedrijven

  We zijn ons bewust van de belangrijke rol die IT speelt voor de werkzaamheden van onze klanten en we staan klaar om hen te helpen IT-problemen op te lossen.

 • Ricoh - Comprehensive support & delivery
  Ondersteuning voor de complete IT-omgeving

  We bieden een uitgebreid assortiment IT-ondersteuningsdiensten op locatie of via ons datacenter, beheerd door ons gerenommeerde servicecentrum.

 • The difference of Ricoh IT Services
  Het verschil van Ricoh

  Kom meer te weten over de unieke waarden die ten grondslag liggen aan onze successen en ervaring met het ondersteunen van informatieprocessen. En ontdek dat IT-services uniek is in zijn soort.

 

Naar begin