Ricoh IT Services

Optimaliseer uw IT, verhoog uw productiviteit.

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Een veilige en flexibele IT infrastructuur die met uw organisatie meebeweegt

Ricoh IT Services realiseert een hoogwaardige IT Infrastructuur specifiek ontwikkeld op de eisen en behoeften van uw organisatie, die altijd klaar is voor morgen én met u meebeweegt als uw organisatie daarom vraagt. Zónder kapitaalinvesteringen, tegen transparante, voorspelbare kosten. Én de mogelijkheid om zowel print- en scan-oplossingen, documentmanagement, IT-infrastructuur en vergadermiddelen te optimaliseren en uit te besteden.

Met Ricoh IT Services heeft u één aanspreekpunt, één partner die uw organisatie maximaal ondersteunt en een optimale service biedt.  Of uw organisatie nu klein, middelgroot of groot is; dankzij de flexibele IT Services en support van Ricoh IT Services kunnen u en uw mensen overal en altijd (samen)werken, digitaal en mobiel met de juiste informatie op het juiste moment.

Naar begin

Ricoh biedt ook uw organisatie flexibele IT Services

Ricoh IT Services Solutions - Pay Per Seat
Kleinere organisaties

Volledige, vooraf geconfigureerde ondersteunde IT-infrastructuur. Ricoh neemt alle computer-, server- en netwerkproblemen uit handen.

Ricoh IT Services Solutions - Pay Per Seat
Middelgrote organisaties

Volledig assortiment configureerbare IT-diensten en oplossingen uitgevoerd volgens strikte kwaliteitsovereenkomsten (Service Level Agreements).

Ricoh IT Services Solutions - Integrated IT Lifecycle Services
Grotere organisaties

Een uitgebreid, aanpasbaar en flexibel assortiment IT-diensten en een team van experts voor ondersteuning bij alle IT-vraagstukken, van strategie tot en met implementatie.

Naar begin

Waarom Ricoh ?

 • Ricoh - IT at the heart of business
  IT staat centraal bij bedrijven

  We zijn ons bewust van de belangrijke rol die IT speelt voor de werkzaamheden van onze klanten en we staan klaar om hen te helpen IT-problemen op te lossen.

 • Ricoh - Comprehensive support & delivery
  Ondersteuning voor de complete IT-omgeving

  We bieden een uitgebreid assortiment IT-ondersteuningsdiensten op locatie of via ons datacenter, beheerd door ons gerenommeerde servicecentrum.

 • The difference of Ricoh IT Services
  Het verschil van Ricoh

  Kom meer te weten over de unieke waarden die ten grondslag liggen aan onze successen en ervaring met het ondersteunen van informatieprocessen. En ontdek dat IT-services uniek is in zijn soort.

 

Naar begin