Ondersteuning voor de complete IT-omgeving

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh IT Services levert oplossingen voor infrastructuren, ondersteuning voor de gehele productlevenscyclus en extern beheerde diensten. Wij leveren oplossingen voor de complete IT-omgeving, van met het netwerk verbonden apparaten tot de kern van de infrastructuur.

Uitgebreide keuzemogelijkheden

Onze producten en diensten zijn gebaseerd op Ricoh's strategische relaties met technologieleveranciers en -partners, speciale R&D-activiteiten, hoogwaardige service en ons pan-Europese netwerk van servicetechnici. We helpen klanten met consultancy, ontwerp, aankoop, levering, beheer, onderhoud en optimalisatie van hun IT infrastructuur en zij kunnen erop vertrouwen dat wij hen de juiste ondersteuning bieden, precies waar zij het nodig hebben.

Op locatie en in het datacenter

Naast de ondersteuning van infrastructuren in organisaties, biedt Ricoh tevens een reeks veilige oplossingen voor workflowprocessen via ons datacenter. Hierdoor profiteren klanten van eenvoudigere, flexibelere en kostenefficiëntere implementatie van toepassingen.

Een enkel ondersteuningspunt

Alle diensten van Ricoh worden centraal beheerd vanuit het servicecentrum van Ricoh, waardoor klanten bij één speciaal contactpunt terecht kunnen voor efficiënt, geïntegreerd beheer van hun volledige IT-, communicatie- en imaging-omgeving.

Contacteer ons

Naar begin