Het verschil van Ricoh

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh IT Services zet ons succesverhaal voort met het leveren van informatieprocessen die het fundament vormen van effectieve zakelijke activiteiten.

Al onze producten en diensten zijn gebaseerd op Ricoh's kernwaarden van innovatie, openheid en duurzaamheid en op de toewijding van ons team om de implementaties bij onze klanten tot een succes te maken.

Met Ricoh IT Services krijgt u niet alleen toegang tot onze vooraanstaande technische expertise, ons hoogwaardig servicecentrum, relaties en uitgebreide ondersteuning op locatie. U profiteert van de unieke waarden die garant staan voor het succes van al onze services: 

1. Inzicht in onze klanten

Ricoh ondersteunt al 80 jaar bedrijfsinfrastructuren. Wij begrijpen met welke problemen organisaties in verschillende branches en in verschillende ontwikkelingsfasen te maken krijgen.

2. Transparant

Ricoh stelt klanten in staat om zelf de services te kiezen die de meeste waarde toevoegen aan hun organisatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze unieke beheersingsprocessen die deel uitmaken van de levering van alle services van Ricoh, waardoor de klant een transparant inzicht krijgt van de impact van iedere invoering.

3. Betrouwbaar

De gestandaardiseerde leveringsmethoden van Ricoh zijn gebaseerd op best practices in de sector, waaronder de methodologie van ITIL, Prince 2 en Six Sigma. Ze zorgen voor constante, betrouwbare en herhaalbare resultaten voor plaatselijke, pan-Europese en wereldwijde implementatietrajecten. Ons hoogstaande, centrale servicecentrum is een centraal en betrouwbaar contactpunt voor vragen van klanten.

4. Duurzaam

Ricoh heeft de toezegging gedaan om zich op de lange termijn in te blijven zetten voor de duurzaamheid van haar activiteiten en is onderscheiden als wereldwijd leider in het bevorderen van duurzame bedrijfsvoering. Ricoh heeft zelfs een certificering behaald voor de ISO 14001-norm voor milieuvriendelijke managementsystemen.

Klanten van IT Services profiteren van een partner die toegewijd is tot de verbetering van de maatschappij en het milieu door haar eigen activiteiten aan te passen. Ricoh kan hen diepgaande ondersteuning bieden voor het realiseren van hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen.

5. Innovatief

Ricoh heeft vanaf het begin innovatie aangebracht in de technologie voor de ondersteuning van bedrijfsactiviteiten. Ricoh blijft nieuwe oplossingen ontwikkelen die de infrastructuur van klanten verbeteren en werd hierdoor onlangs opgenomen in de Thomson Reuters Top 100 Innovators List.

6. Een toegewijd team

Het laatste aspect waardoor Ricoh het verschil maakt, is de toewijding van ons team om de beste service en ondersteuning te leveren. Met onze geïntegreerde services profiteren onze klanten van de schaal en betrouwbaarheid die wij als internationale organisatie kunnen bieden, alsmede van onze klantgerichtheid, wat zich vertaalt in het realiseren van de doelstellingen van onze klanten.

Contacteer ons

Naar begin