Whitepapers

Leer meer via de kennisdocumenten die Ricoh hier deelt

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Onderwijs

 

Overheid

 

Grafimedia

 

MKB

 

Zorg

 • Whitepaper: Altijd de juiste informatie, op het juiste moment op de juiste plaats

  Ons land digitaliseert in een rap tempo en is koploper als het aankomt op het adopteren van nieuwe technologieën. Hierdoor vermindert het aantal papieren afdrukken in het bedrijfsleven, bij de overheid en binnen Care & Cure instellingen. Tegelijkertijd groeit de hoeveelheid informatie iedere dag sneller. Managed Document Services (MDS) maakt kosten beheersbaar, kan opbrengsten vergroten en optimaliseert bedrijfsprocessen Wilt u weten wat Managed Document Services voor uw Care & Cure instelling kan betekenen?

 • Whitepaper: Papierloos werken binnen de zorgsector

  Dit whitepaper biedt objectieve, relevante informatie die het beslissingsproces over het implementeren van papierloos werken ondersteunt. In dit whitepaper staat een aantal trends beschreven dat papierloos werken in de zorgsector stimuleert. Deze trends draaien allemaal om de wens om altijd en overal bij informatie te kunnen. Men wil informatie sneller beschikbaar hebben en beter kunnen vinden. Dat is lastig in een wereld die nog draait om fysieke documenten.

 • Whitepaper: Patiënten- en informatielogistiek in de zorgsector

  Een grote toename in administratieve taken zorgt ervoor dat verpleegkundigen en medisch specialisten steeds minder tijd krijgen voor het werk waarvoor zij zijn opgeleid. Dit leidt tot een roep om het gebruik van een elektronisch patiëntendossier en de inzet van geavanceerde technische hulpmiddelen bij de behandeling van patiënten.

 • Whitepaper: Selfservice & Hospitality

  Hoe ervaren patiënten hun bezoek aan uw zorginstelling? Hoeveel tijd besteden uw artsen en medewerkers aan het ontvangen van patiënten, en worden die uren wel efficiënt ingezet? Door patiënten meer verantwoordelijkheid te geven (selfservice) en de klantvriendelijkheid van uw zorginstelling te verhogen (hospitality) heeft u meer tijd voor zorg, meer tevreden patiënten en bespaart u op kosten. Wilt u weten wat Managed Document Services voor uw Care & Cure instelling kan betekenen?

 • Whitepaper: Slim documentbeheer

  Document- en informatiebeheer worden steeds belangrijker in de ondersteuning van zorg- en arbeidsprocessen in ziekenhuizen. De overheid introduceerde wet- en regelgeving die marktwerking en concurrentie moet stimuleren. De tevredenheid en veiligheid van patiënten zijn daardoor belangrijker dan ooit voor de continuïteit van het ziekenhuisbedrijf. De invoering van het burgerservicenummer (BSN) en het landelijke EPD vormen de basis voor toekomstige transmurale gegevens- en informatieuitwisseling.

 

Zakelijke Dienstverlening

 • Whitepaper: Elektronisch Klant Dossier in de bancaire wereld

  Uw omgeving vraagt u competitief te zijn en snel te reageren op veranderingen in de markt. Uw concurrenten zoeken naar informatie. U víndt het graag! Informatie moet beschikbaar zijn op kantoor, de laptop of een mobiel apparaat waar dan ook. Uiteraard in de juiste vorm. Alleen zo kunnen kenniswerkers efficiënt te werk gaan en voldoen daarbij aan wet- en regelgeving.