Onze aanpak

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Onze aanpak rocm-h2-left

Omarm verandering rocm-h2-right

Ricoh volgt een duidelijk gedefinieerde methode die een duurzame bedrijfsverbetering oplevert voor organisaties. Dit vijfstappenmodel wordt uitgevoerd volgens bewezen project management, consultancydiensten en service managementmethoden, wat resulteert in duurzame samenwerking op lange termijn tussen Ricoh en haar klanten. Potentiele deliverables hierbij zijn tevreden (interne) klanten, een duurzaam kantoor, optimale security van de printvoorzieningen, inzicht & transparantie en kostenbesparing.

rocm-right-image

Organisatorisch Change Management is in veel dienstverlenende activiteiten onmisbaar.

rocm-bullet-red-1

Begrijpen

We willen begrijpen wat uw bedrijf wil bereiken, zowel op korte als op lange termijn. We meten en analyseren hoe informatie binnenkomt in uw bedrijf, wat ermee gebeurt in het bedrijf en hoe het wordt verwerkt of verspreid. Door verschillende scans en assessments bieden we u inzicht op uw input-, throughput- en outputpatronen en uw belangrijkste documentprocessen. Zo geven we u nieuwe gedetailleerde inzichten die u voorheen niet mogelijk achtte. Verbeteren: Op basis van de resultaten van de scan(s) en assessment(s) uit de ‘begrijpen’-fase geven we een aantal uitvoerbare oplossingen gericht op de input, throughput en output, maar ook op de (werk)processen en duurzaamheid. We adviseren een toekomstrichting voor uw printomgeving.
rocm-our-approach-customer
rocm-bullet-red-2

Verbeteren

Op basis van de resultaten van de scan(s) en assessment(s) uit de ‘begrijpen’-fase geven we een aantal uitvoerbare oplossingen gericht op de input, throughput en output, maar ook op de (werk)processen en duurzaamheid. We adviseren een toekomstrichting voor uw printomgeving.
rocm-bullet-red-3

Veranderen

We zullen een op maat Managed Print Service implementeren op basis van alles wat we geleerd hebben over uw bedrijf. Volledige levenscycli van documenten en informatie worden behandeld om te zorgen dat de juiste mensen in uw bedrijf op het juiste moment toegang hebben tot de juiste informatie. Kernprocessen van uw bedrijf die verschillende afdelingen, kantoren en zelfs landen doorkruisen kunnen worden herschreven om uw concurrentievoordeel te verbeteren. Natuurlijk garanderen we steeds de veiligheid bij elk documentproces.
rocm-bullet-red-4

Beheren

Blijvende controles zijn nodig om te garanderen dat we de doelstellingen halen. We implementeren waardevolle beheerhulpmiddelen zodat u op elk moment een duidelijk overzicht heeft van alle informatie die u nodig heeft om beslissingen te maken. Daarna kijken we naar de onderhouds- en supportmechanismes om maximale productiviteit en gebruikerstevredenheid te garanderen.
Ricoh kan uw organisatie in elke fase van dit proces ondersteunen. Samen ontwikkelen, realiseren en/of beheren we uw strategie om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en productiviteit te verbeteren. Ons doel: uw bedrijf de concurrentievoorsprong geven die nodig is om succesvol te zijn.
rocm-bullet-red-5

Optimaliseren

Zoals u weet is niets statisch in het bedrijfsleven. Daarom helpen we uw bedrijf met het implementeren van flexibiliteit en schaalbaarheid, zodat u uw afdrukomgeving te allen tijde past bij uw organisatie, en de wijzigingen die hierin optreden. Hierbij gebruiken we de kennis die we opgedaan hebben in de ‘veranderen’ en ‘controleren’ stappen.

Dit alles wordt samen met partnerovereenkomsten ondersteund door Project, Service en Change Management.Naar begin