Partners

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Soms is de oplossing die u nodig hebt op maat gemaakt voor uw organisatie, of uniek voor uw applicatie-omgeving of bedrijfssector. In deze situaties kiest Ricoh de meest geschikte partners uit om aan uw exacte eisen te voldoen. Door middel van een partnerschap kan Ricoh het beste dat de industrie te bieden heeft, bij u thuis afleveren.

Ricoh gaat partnerschappen aan met zorgvuldig uitgekozen aanbieders van oplossingen, systeem-integrators en IT-outsourcers, om u het allerbeste dat uw industrie te nodig heeft te kunnen leveren. Van innovatieve technologieën tot complete oplossingen; Ricoh combineert de vakkundigheid van zijn partner met onze eigen expertise om een optimale oplossing voor uw organisatie te leveren. Samen kunnen we verbeterde operationele rendementen behalen en waardevolle voordelen creëren die op uw specifieke behoeften zijn afgestemd.

Naar begin

Onze partners

 • logo AFAS
  AFAS

  AFAS en Ricoh hebben hun krachten gebundeld, zodat u alle in de organisatie circulerende documenten snel en simpel digitaal kunt beheren in AFAS-Profit.

 • Exact
  Exact

  U kunt samen met Ricoh uw dagelijkse informatiestromen vereenvoudigen en automatiseren, uw informatie beter beheren, de beveiliging van uw documenten verbeteren en het beste uit uw afdrukapparatuur halen.

 • Logo Eurosystems
  EuroSystems

  EuroSystems is leverancier van softwareoplossingen voor de processen in de creditmanagementketen.

 • Ctac
  Ctac

  Samen implementeren wij de ReadSoft Invoice Cockpit voor SAP, een innovatieve totaaloplossing voor elektronische factuurverwerking.

 • logo Qurius
  Prodware

  Invoice Workflow is de gezamenlijke oplossing van Prodware en Ricoh waarbij de volledige documentstroom van inkooptrajecten geautomatiseerd wordt.

 • logo MVO Nederland
  MVO Nederland

  Ricoh is partner van MVO Nederland's selectief maar snel groeiend netwerk van duurzame bedrijven.