Benut uw marktkansen met meer dan printen alleen

Printen Twitter LinkedIn Facebook

IMG Grafimedia Infographic (Overzicht 02)Uw klanten bestellen steeds vaker kleinere oplagen. Ook is er meer vraag naar kleur en communicatie-uitingen met variabele data. En de klant wil graag breder ontzorgd worden in zijn marketingcommunicatieproces.

Schakel daarom over op nieuwe vormen van dienstverlening. En haal het maximale uit uw productie-omgeving en co-creatie. Ricoh helpt u de nieuwe kansen te benutten: 

Automatiseren voor meer efficiency

Door te automatiseren, bespaart u kosten en houdt u controle en overzicht. Laat uw klanten bijvoorbeeld opdrachten online aanleveren. Tijdwinst voor u én uw opdrachtgever.

Hoge productiviteit voor snelle doorlooptijden

Produceer exact wat uw klant nodig heeft en bespaar op kosten, handling, logistiek en distributie.  Betrouwbaar en snel.

Communicatie met beleving

Méér impact met persoonlijke uitingen. Breng uw klanten op nieuwe ideeën. Verbind papier en digitaal in de communicatiemix.

Kies voor duurzaamheid

Afnemers stellen steeds hogere eisen aan uw mvo- en milieubeleid. Ricoh helpt u daarbij. U kunt zelfs al uw printwerk volledig CO2-neutraal produceren.

Zet uw klant vaker digitale middelen in en stijgt de vraag naar multimediale communicatie? Zoekt u nieuwe kansen om uw marges te optimaliseren? Ontdek de kennis- en expertisegebieden van Ricoh.

Veelzijdige productiesystemen

Kleine oplages winnen terrein en printing-on-demand (POD) en variabele data printen (VDP) bieden u extra kansen. Onderscheid uzelf in de markt: door gepersonaliseerd printwerk snel en flexibel te leveren, met de kwaliteit die de klant van u gewend is.

Ervaar de veelzijdigheid van de Ricoh Pro-serie productiesystemen.

Doe meer met minder met TotalFlow

Kies voor automatisering van uw productieproces om tijd en kosten te besparen. En door uw dienstenpakket te verbreden, kunt u omzet en marges vergroten.

Ontdek onze slimme TotalFlow software-oplossingen.

Advies op maat.

Bied met kennis van zaken antwoord op de veranderende vraag van uw klanten. Door consultancy op maat en informatie over marktontwikkelingen en nieuwe kansen. En bereken bijvoorbeeld  de meest efficiënte productiemethode met de Digitaal of Offset Calculator.

Lees meer over het Business Driver Programma.

Nieuwe technologie en innovaties in o.a. printing-on-demand en marketingautomatisering bieden kansen voor uw organisatie. Lees onze praktijkervaringen:

Krachtige mix van print en online

Service Bureau Jansen ontzorgt klanten volledig op het gebied van marketingcommunicatie, dankzij de installatie van een Ricoh IP5000GP rotatief inkjet-productiesysteem in combinatie met Ricoh Process Director en GMC Inspire software.

Plastickaart als persoonlijk marketingmateriaal

Multi-Post combineert ‘print & mail’ met gepersonaliseerde plastickaarten. Complexe producties, die hoge eisen stellen aan de workflow en printtechnologie. De productiesystemen en software van Ricoh sluiten naadloos aan op de werkprocessen van Multi-Post.

CO2-neutraal printen

‘Web-to-print’ en ‘printing-on-demand’ nemen een hoge vlucht. Nextprint verwerkt dan ook een groeiend printvolume. Naast de aanschaf van een Ricoh Pro C901 nam Nextprint deel aan ons Carbon Balanced Production Printing Programma.

Naar begin

Oplossingen

Managed Document Icon Managed Document Services

Ontdek hoe u het gebruik van informatie in uw organisatie kunt optimaliseren.

IT Infrastructure Icon IT Infrastructure Services

Ontdek hoe we uw IT kunnen optimaliseren om productiviteit en efficiency te verbeteren en om voor duurzaam voordeel te zorgen.

Business Processes Icon Business Process Services

Volledig beheerde oplossingen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de output te verhogen, met mogelijkheden voor uitbesteding.

Production Printing Icon Production Printing Services

Ondersteuning om de effectiviteit van uw documentgebaseerde communicatie en de efficiency van uw productieprocessen te maximaliseren.

Sustainability Icon Sustainability Management Services

Ontdek hoe we u kunnen helpen om de milieu-impact en -kosten van uw bedrijfsprocessen te beperken.

Communication Icon Communication Services

We kunnen u helpen met flexibele, efficiënte communicatieoplossingen waarmee u uw klanten beter bereikt en de samenwerking tussen uw medewerkers verbetert.

Application Icon Application Services

Verbeter uw informatiestromen met onze gespecialiseerde dienstverlening voor advies, levering en ondersteuning voor applicaties.

Workplace Icon Workplace Services

Met consultancy en support kunt u uw kantoorprocessen stroomlijnen en uw werkomgeving efficiënter gebruiken.

Video

Naar begin

Meer hulp nodig?
Neem contact op met Ricoh via het contactformulier.

Naar begin

Laat u informeren

Cases

Whitepapers

Inspiratie

  • Bezoek WerkTrends.nl  

    Tips, trends en adviezen
    binnen een wereld waar de
    combinatie van werken en
    leven dagelijks verandert.