MKB

Printen Twitter LinkedIn Facebook

IMG MKB Infographic (Overzicht)Liever snel door de administratie, facturering en archivering? Dan is het tijd om te automatiseren en digitaal te gaan. Maak kennis met de slimme en tijdbesparende IT-oplossingen en hardware van Ricoh. Die helpen je meer te bereiken, in minder tijd.

Een bedrijf leiden draait immers vooral om: werken voor de klant, netwerken en nieuwe opdrachten binnenhalen. Dát levert tijdwinst en omzetgroei op.

Digitale revolutie

Benut de voordelen van de digitale revolutie en merk hoe de kosten omlaag gaan en je meer tijd hebt voor waar het om gaat. Sluit aan op de trend van nu: digitaal werken en alles opslaan in de cloud. Ricoh organiseert het met de juiste oplossingen.

Meer omzet

Digitaliseren van de documentstromen is ook een goede stap. De administratieve handelingen gaan een stuk sneller en de kans op herhalingsfouten is miniem. Resultaat: structureel meer tijd voor de kernactiviteiten.

Vragen over ons aanbod?

Neem contact met ons op via 073 - 645 11 33 of stuur een e-mail.

In de snel veranderende markten is focus op kernactiviteiten essentieel. Ricoh ondersteunt mkb-bedrijven met productiviteitsverhogende IT-oplossingen en hardware.

Bedrijfsprocessen moeten op rolletjes lopen en het ondernemen simpelweg ondersteunen. Dat vraagt om slim werken met IT-oplossingen en hardware. Ricoh geldt daarin wereldwijd als expert.

Documenten digitaliseren

Begin bijvoorbeeld met orde scheppen in de dagelijkse stroom van diverse documenten en dossiers, van offertes en facturen. Ricoh digitaliseert je workflow, van binnenkomst van documenten tot en met de archivering. Dat is pure winst in tijd en geld.

Werkplek beheren

Gemakkelijk overal efficiënt werken, samenwerken en documenten delen? Thuis, onderweg of op kantoor? We maken het graag mogelijk met de juiste IT-infrastructuur en hardware. Maak kennis met onze IT services.

Meer weten?

Onze specialist Andre Kuijpers beantwoordt al je vragen, vrijblijvend. Neem contact met hem op via 073 - 645 26 45 of stuur een e-mail.

Talrijke bedrijven vertrouwen dagelijks op de oplossingen van Ricoh. Resultaat: overzicht, soepele werkprocessen en efficiency.

Lees onze praktijkvoorbeelden, uit verschillende sectoren.

Geautomatiseerd scannen en opslaan

Dankzij Slim Scannen werkt Smelt Drunen BV veel efficiënter en met meer plezier. Deze toeleverancier van machineproducten heeft nu multifunctionele printers (MFP). Productcertificaten en door de klant ondertekende pakbonnen gaan als set zó door de MFP, die ze scant, herkent, splitst en digitaal opslaat.

Geautomatiseerd printproces

Interblad BV, voor keukenbladen, balies en projectmeubilair, bespaart nu tijd en geld met Print & Share. Deze oplossing automatiseert het printproces voor alle orders, productietekeningen, etiketten, vrachtbrieven en facturen.

Efficiënter en zuiniger afdrukken

Maître Paul print efficiënter en zuiniger, sinds Ricoh de afdrukomgeving opnieuw inrichtte met MFP’s en printers, inclusief beheertool. Dat zet bij de ICT’ers van Nederlands grootste gebakmerk de kers op de taart.

Meer informatie?

Andre Kuijpers vertelt graag meer over onze dienstverlening voor het MKB.
Bel hem gerust: 073 - 645 26 45 of stuur een e-mail.

Naar begin

Oplossingen

Managed Document Icon Managed Document Services

Ontdek hoe u het gebruik van informatie in uw organisatie kunt optimaliseren.

IT Infrastructure Icon IT Infrastructure Services

Ontdek hoe we uw IT kunnen optimaliseren om productiviteit en efficiency te verbeteren en om voor duurzaam voordeel te zorgen.

Business Processes Icon Business Process Services

Volledig beheerde oplossingen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de output te verhogen, met mogelijkheden voor uitbesteding.

Production Printing Icon Production Printing Services

Ondersteuning om de effectiviteit van uw documentgebaseerde communicatie en de efficiency van uw productieprocessen te maximaliseren.

Sustainability Icon Sustainability Management Services

Ontdek hoe we u kunnen helpen om de milieu-impact en -kosten van uw bedrijfsprocessen te beperken.

Communication Icon Communication Services

We kunnen u helpen met flexibele, efficiënte communicatieoplossingen waarmee u uw klanten beter bereikt en de samenwerking tussen uw medewerkers verbetert.

Application Icon Application Services

Verbeter uw informatiestromen met onze gespecialiseerde dienstverlening voor advies, levering en ondersteuning voor applicaties.

Workplace Icon Workplace Services

Met consultancy en support kunt u uw kantoorprocessen stroomlijnen en uw werkomgeving efficiënter gebruiken.

Video

Naar begin

Vrijblijvend avies
Benieuwd naar wat Ricoh voor je kan betekenen? Vraag om een vrijblijvend advies. Vind een Ricoh-partner in de buurt en ervaar de uitstekende service.

Naar begin

Cases

Whitepapers

Inspiratie

  • Bezoek WerkTrends.nl  

    Tips, trends en adviezen
    binnen een wereld waar de
    combinatie van werken en
    leven dagelijks verandert.

Nieuwsbrief