Til uw onderwijsinstelling naar nieuwe hoogten

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Higher education fact Uw doel is een moderne, toonaangevende onderwijsinstelling. Dat vraagt om slimme, kostenbesparende technologie die onderwijs én backoffice ondersteunt.

IT maakt mobiel studeren, werken, en printen mogelijk. Altijd en overal, zonder barrières. Daarmee sluit u aan op de belangrijkste trend in het onderwijs. Met IT creëert u ook een veilige en duurzame digitale omgeving voor onderwijsmateriaal, research-gegevens en backoffice-processen. En dat is belangrijk nu de hoeveelheid data explosief groeit.

Interactie tussen leraar en student

Door IT geïntegreerd toe te passen in onderwijsruimtes en in de backoffice, stimuleert u de interactie tussen leraar en student. Nu en in de toekomst. Het resultaat: het onderwijs beweegt zich naar een hoger plan en u bespaart kosten.

Ontdek onze innovatieve IT-oplossingen

Van printwerk tot digitalisering van documenten en research. Van mobiel werken, leren en printen tot samenwerken op de onderwijslocatie. Ricoh ontwikkelde een scala aan innovatieve en veilige IT-oplossingen, waarmee uw onderwijsinstelling het verschil kan maken.

Higher education factUw onderwijsinstelling extra aantrekkelijk maken voor nieuwe studenten en collega’s? Besparen op facilitaire kosten? Creatiever onderwijs, hogere productiviteit? Maak kennis met Ricoh’s innovatieve oplossingen.

Mobiel printen

Docenten, studenten, gasten en collega’s: met MyPrint kan iedereen printen vanaf elk device: computer, laptop, tablet of smartphone. Veilig, inzichtelijk en duurzaam. En zorgeloos, want Ricoh neemt graag het beheer van u over, inclusief het betalingsverkeer.

DocuLounge

Breng nóg meer inspiratie in uw onderwijslocatie met DocuLounge. Een concept van lounge-achtige zones die in elkaar overlopen. Elke zone beschikt over de juiste IT voor een specifieke samenwerkingsvorm: ideeënuitwisseling, projectmatig werken, zelfstandig studeren, presentaties, online meetings & colleges. Printen gebeurt in de printmanagementzone.

Managed Print Services

Kom tegemoet aan alle printwensen: voor grotere en kleinere aantallen, distributie, losse printjes en printen vanaf mobiel. Ricoh adviseert u over de meest effectieve printomgeving voor uw onderwijsinstelling. Inclusief implementatie, beheer en onderhoud.

Meer weten?

Jeroen Spierings vertelt u graag meer over Ricoh’s innovaties voor het hoger onderwijs. Bel hem op +31 6 2507 6247.
Of stuur een e-mail.

Uiteenlopende onderwijsinstellingen in Nederland en Europa werken met Ricoh’s oplossingen voor mobiel werken, leren en printen. Hun winst: kostenbesparing door efficiënt gebruik van hulpmiddelen.

Universiteit bespaart € 700.000

Rijksuniversiteit Groningen bespaart jaarlijks € 700.000 met Ricoh’s Managed Print Services. De universiteit heeft nu meer grip op printgebruik en bespaart 40% op grondstoffen, energie en water. En dat alles met 500 in plaats van 1.300 printapparaten, een reductie van 63%.

Mobiel printen bij Erasmus Universiteit Rotterdam

De ruim 25.000 studenten en collega’s van de Erasmus Universiteit Rotterdam gebruiken de Ricoh myPrint app om overal een printje te kunnen maken, vanaf ruim 50.000 tablets, laptops en smartphones. Bekijk de video.

ROC stroomlijnt printfaciliteiten en bespaart €140.000

Op het Limburgse ROC Leeuwenborgh kan iedereen kan printen vanaf eigen mobiele apparatuur, buiten het netwerk van het ROC om. Alle kosten zijn inzichtelijk en is er geen omkijken meer naar het beheer van de printfaciliteiten en verrekeningen van printkosten. De jaarlijkse besparingen bedragen maar liefst € 140.000.

Meer informatie

Benieuwd naar toepassingsmogelijkheden voor uw onderwijsinstelling?
Bel dan met Jeroen Spierings: +31 6 2507 6247. Of stuur een e-mail.

Naar begin

Oplossingen

Managed Document Icon Managed Document Services

Ontdek hoe u het gebruik van informatie in uw organisatie kunt optimaliseren.

IT Infrastructure Icon IT Infrastructure Services

Ontdek hoe we uw IT kunnen optimaliseren om productiviteit en efficiency te verbeteren en om voor duurzaam voordeel te zorgen.

Business Processes Icon Business Process Services

Volledig beheerde oplossingen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de output te verhogen, met mogelijkheden voor uitbesteding.

Production Printing Icon Production Printing Services

Ondersteuning om de effectiviteit van uw documentgebaseerde communicatie en de efficiency van uw productieprocessen te maximaliseren.

Sustainability Icon Sustainability Management Services

Ontdek hoe we u kunnen helpen om de milieu-impact en -kosten van uw bedrijfsprocessen te beperken.

Communication Icon Communication Services

We kunnen u helpen met flexibele, efficiënte communicatieoplossingen waarmee u uw klanten beter bereikt en de samenwerking tussen uw medewerkers verbetert.

Application Icon Application Services

Verbeter uw informatiestromen met onze gespecialiseerde dienstverlening voor advies, levering en ondersteuning voor applicaties.

Workplace Icon Workplace Services

Met consultancy en support kunt u uw kantoorprocessen stroomlijnen en uw werkomgeving efficiënter gebruiken.

De toekomst van technologische disruptie in de onderwijssector

Naar begin

Geïnspireerd geraakt?
Bent u geïnspireerd geraakt door de oplossingen van Ricoh en de ervaringen van andere onderwijsinstellingen? Jeroen Spierings denkt graag vrijblijvend met u mee over de beste oplossingen.

Naar begin

Laat u informeren

Cases

Whitepapers

Inspiratie

  • Bezoek WerkTrends.nl  

    Tips, trends en adviezen
    binnen een wereld waar de
    combinatie van werken en
    leven dagelijks verandert.

Nieuwsbrief