Haal het meeste uit uw informatiekapitaal

Printen Twitter LinkedIn Facebook

IMG Infographic Zakelijke Dienstverlening (Overzicht)Een gestroomlijnde informatiehuishouding. Optimaal beveiligd, overzichtelijk en beheersbaar. Waarmee de samenwerking verbetert en nieuwe afzetmogelijkheden ontstaan, terwijl u kosten bespaart en voldoet aan wet- en regelgeving. Hoe realiseert u dit?

Met Ricoh krijgen uw medewerkers toegang tot de juiste informatie op het juiste moment en in de juiste vorm, waar ze ook zijn. Dat verbetert processen en verkort afhandeltijden. Maar er is méér.

Van big data naar meer klantloyaliteit

Verregaande data-analyse maakt het mogelijk om nauwgezetter te communiceren met doelgroepen, op basis van hun werkelijke behoeften. Zo verbetert de klantloyaliteit terwijl mogelijkheden voor cross- en upsell vergroten. Resultaat: meer conversie op klantcommunicatie.

Ontdek hoe u samen met Ricoh het meeste haalt uit uw belangrijkste bedrijfskapitaal: klant- en bedrijfsdata.

Meer weten?

Paul Aantjes neemt graag de tijd om zich te verdiepen in de informatiestroom binnen uw organisatie. Hij komt graag met gerichte verbetervoorstellen en ondersteunt u graag met het ontwikkelen van uw business case.
Bel hem gerust op 073 - 645 26 45 of stuur een e-mail.

IMG Infographic Zakelijke Dienstverlening (Kennis)Onze kennis en ervaring vertalen wij door in flexibel toepasbare oplossingen om uw dienstverlening en processen te verbeteren. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Een gestroomlijnde informatiehuishouding

Medewerkers krijgen toegang tot de juiste informatie, op het juiste moment, in de juiste vorm. Dit stelt ze in staat om sneller en klantgerichter te werken.

Speciaal voor financiële dienstverleners

Verklein risico’s en verbeter het klantproces met digitale dossiers. Ontdek hoe u met Ricoh informatie digitaliseert, een efficiënte documentomgeving inricht én onderhoudt.

Bespaar direct kosten

Hoeveel printers telt uw organisatie eigenlijk? Wat kost 1 afdruk? En wat bedragen de jaarlijkse kosten voor aanschaf, vervanging, onderhoud, supplies en energie? Vergroot het printgemak en verlaag direct uw operationele kosten met printrationalisatie van Ricoh.

Maak kennis met onze praktijkervaringen bij zakelijke en financiële dienstverleners.

Over op digitaal dossiermanagement

Alfa accountants en adviseurs stapte over naar digitale klantdossiers, op basis van AFAS- en CaseWare-systemen. Hierdoor kunnen 850 medewerkers bij 32 vestigingen nu onafhankelijk van tijd of plaats actuele klantinformatie ophalen, bewerken en uitwisselen.

Lees de ervaringen van Alfa accountants en adviseurs en download de case 'Digitaal Dossiermanagement'.

Betere dienstverlening met digitale klantdossiers

Een bankengroep koos de brancheoplossing ‘Digitaal Dossiermanagement’. Hiermee staan alle klantdocumenten na aanmaak of binnenkomst direct in het digitale klantdossier. Bankmedewerkers kunnen zich zo beter richten op hun servicetaken.

Lees de case 'Automated Document Factory'

Meer prakrijkervaringen

Onze specialisten Paul Aantjes en Alex Hoosemans delen graag meer praktijkervaringen, resultaten en cijfers met u. Neem contact op via 073 - 645 26 00 of stuur een e-mail aan Paul of Alex.

Naar begin

Oplossingen

Managed Document Icon Managed Document Services

Ontdek hoe u het gebruik van informatie in uw organisatie kunt optimaliseren.

IT Infrastructure Icon IT Infrastructure Services

Ontdek hoe we uw IT kunnen optimaliseren om productiviteit en efficiency te verbeteren en om voor duurzaam voordeel te zorgen.

Business Processes Icon Business Process Services

Volledig beheerde oplossingen om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de output te verhogen, met mogelijkheden voor uitbesteding.

Production Printing Icon Production Printing Services

Ondersteuning om de effectiviteit van uw documentgebaseerde communicatie en de efficiency van uw productieprocessen te maximaliseren.

Sustainability Icon Sustainability Management Services

Ontdek hoe we u kunnen helpen om de milieu-impact en -kosten van uw bedrijfsprocessen te beperken.

Communication Icon Communication Services

We kunnen u helpen met flexibele, efficiënte communicatieoplossingen waarmee u uw klanten beter bereikt en de samenwerking tussen uw medewerkers verbetert.

Application Icon Application Services

Verbeter uw informatiestromen met onze gespecialiseerde dienstverlening voor advies, levering en ondersteuning voor applicaties.

Workplace Icon Workplace Services

Met consultancy en support kunt u uw kantoorprocessen stroomlijnen en uw werkomgeving efficiënter gebruiken.

Video

Naar begin

Meer hulp nodig?
Neem contact op met Ricoh via het contactformulier.

Naar begin

Cases

Whitepapers

Inspiratie

  • Bezoek WerkTrends.nl  

    Tips, trends en adviezen
    binnen een wereld waar de
    combinatie van werken en
    leven dagelijks verandert.

Nieuwsbrief

Kijk ook

Communicatie Crackdown

Hoe hoog zijn de kosten van niet-gepersonaliseerde communicatie?