eRecord conncect > scannen naar EPD

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Cases

Whitepapers

Inspiratie

 • Bezoek WerkTrends.nl  

  Tips, trends en adviezen
  binnen een wereld waar de
  combinatie van werken en
  leven dagelijks verandert.

eRecord Connect > Scannen naar EPD

Documenten automatisch scannen naar het juiste EPD
Veel informatie voor uw EPD of andere digitale dossiers wordt nog niet digitaal aangeleverd. Denk aan papieren afdrukken van niet bijgeleverde bestanden, verwijsbrieven, met de hand ingevulde lijsten en geschreven aantekeningen. Daarom heeft Ricoh eRecord Connect ontwikkeld. Met één druk op de knop kunnen papieren documenten vanaf elke locatie, bijvoorbeeld poli’s, worden gescand en automatisch toegevoegd aan het juiste digitale dossier. Met deze efficiencyslag boekt u grote tijdwinst. Zorgpersoneel en patiënten profiteren.

Automatisch naar het EPD en naar de juiste afdeling
Scannen naar het EPD met eRecord Connect gebeurt met een multifunctionele printer (MFP) van Ricoh. Vanaf elke locatie kan met één druk op de knop informatie worden verzonden naar het EPD of een ander digitaal documentensysteem. Ieder gescand document volgt een vooraf vastgestelde route: naar de juiste personen, afdelingen en het EPD. Daar staat het document in enkele seconden klaar voor bewerking en verdere afhandeling.

Juiste route voor elk document
De MFP wordt door Ricoh zo geconfigureerd dat elk documenttype een eigen button heeft. Bijvoorbeeld onderzoeksuitslagen, verwijsbrieven en operatieverslagen. Voor elk documenttype wordt vooraf gedefinieerd welke route het volgt in het EPD of digitale documentensysteem. Dit gebeurt volgens de standaarden van bijvoorbeeld IHE of HL7. De documenten volgen op basis van het patiëntnummer (BSN) automatisch de juiste route. Ze kunnen op iedere plek in uw ziekenhuis worden ingezien en verwerkt.

Voordelen
De vele voordelen van eRecord Connect: scannen naar het EPD

 • Met één druk op de knop automatisch scannen naar het juiste digitale dossier

 • Naadloze integratie met uw EPD en ZIS

 • Tijdsbesparing voor medewerkers 

 • Ook scannen naar ander digitaal documentensysteem mogelijk

 • Route per documenttype vooraf ingesteld

 • Route gebaseerd op standaard, bijvoorbeeld IHE of HL7

 • Gescande documenten in hele ziekenhuis in te zien en af te handelen

Naadloze integratie met ieder EPD
eRecord Connect van Ricoh integreert naadloos met uw EPD. Ricoh werkt nauw samen alle EPD-leveranciers, onder meer met Chipsoft, Isoft, Mc Kesson, SAP, VIR, Pink Roccade en Impulse. Hierdoor hebben we de perfecte standaardoplossingen voor vrijwel elk EPD en ZIS. Zo vermindert u de tijd die uw medewerkers moeten besteden aan administratieve handelingen.

Meer diensten van Ricoh voor de gezondheidszorg

Naar begin