Sustainability Management Services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

In de huidige zakelijke omgeving loont het om de milieu-impact van uw bedrijfsactiviteiten serieus te nemen.  In een tijd waarin stijgende energiekosten een steeds grotere druk op uw nettowinst uitoefenen en klanten de milieureputatie van hun partners nauwkeurig in de gaten houden, kan het verduurzamen van processen een directe impact hebben op de prestaties van uw organisatie.

De Sustainability Management Services van Ricoh bieden ondersteuning om meer duurzame, efficiënte bedrijfsprocessen en documentinfrastructuren te implementeren.

Met onze deskundige begeleiding en ondersteuning kunt u de milieu-impact van uw huidige bedrijfsprocessen meten, visualiseren en analyseren. Op basis van die informatie zorgen we voor doelgerichte oplossingen waarmee u uw bedrijfsactiviteiten kunt optimaliseren en nieuwe beleidslijnen kunt ontwikkelen om uw vaste kosten sterk te verlagen door het energie- en papierverbruik te beperken.

We pakken niet alleen uw interne processen aan, maar we kunnen u ook helpen om uw CO2-uitstoot te beperken door ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprocessen bijdragen aan initiatieven als schone energieprojecten en duurzaam bosbeheer.  We kunnen u helpen formele erkenning voor uw inspanningen te krijgen door te zorgen voor certificering volgens interne erkende normen.

Betrokkenheid van uw medewerkers is noodzakelijk om duurzame verbeteringen binnen uw bedrijfsprocessen mogelijk te maken. We helpen u met bewustwordings- en opleidingsprogramma’s om de steun van uw medewerkers te verkrijgen en te behouden.

Neem contact met ons op en ontdek hoe u uw milieuprestaties kunt verbeteren en de operationele kosten van uw bedrijfsprocessen kunt verlagen.

Ricoh’s Solutions for Sustainability Management Services

Wind turbine and a man holding a clipboard.
Eco-technologie

Constante innovaties zorgen voor nieuwe oplossingen voor ecologie en technologie.

Wind turbine at sunset.
Consultancy op het gebied van duurzaamheid

Zorg voor een CO2-voetafdruk van nul tijdens de "in gebruik"-fase met de eerste end-to-end optimalisatieservice voor duurzaamheid.

Green leaf.
Ga voor een groen kantoor

Ontdek hoe we ecologische voordelen in de praktijk omzetten met ons interactief virtueel groen kantoor.

Man in an office standing with a laptop.
Green Field Services

Dankzij onze innoverende en duurzame producten in combinatie met een doeltreffend onderhoud door onze toegewijde en zeer vakkundige Service Engineers, zorgen we er voor dat uw product zo doeltreffend werkt als het ontworpen is.

A wheat field during sunset.
Return, hergebruik & recycleren

Bescherming van de hulpbronnen van onze planeet

Naar begin

Highlights

Cases

Nieuwsbrief