Workplace Services

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Door de stijgende waarde van kantoorruimte bedragen de jaarlijkse gebruikskosten voor een vergaderzaal meer dan € 15.000.* Toch is uit onderzoek gebleken dat dergelijke ruimtes bijna 50% van de tijd leeg staan.**

Met de Workplace Services van Ricoh kunt u uw werkomgeving efficiënter gebruiken. Ons aanbod omvat niet alleen deskundig advies over de beste aanpak om productiviteit en samenwerking te maximaliseren maar ook de implementatie van technologie om ondersteunende kantoorfuncties te automatiseren.

Met onze support kunt u kantoorprocessen stroomlijnen, zoals de toewijzing en reservering van vergaderzalen. U kunt uw medewerkers een meer productieve werkomgeving bieden en mogelijkheden ontdekken om uw ruimte efficiënter te benutten, waardoor de kosten kunnen dalen. Onze maatoplossingen bieden praktische voordelen voor uw medewerkers en meetbare voordelen voor uw organisatie.

Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw werkruimte efficiënter te gebruiken.

* DTZ Research Occupier Perspective, “Global Occupancy Costs — Offices 2013, Cost saving opportunities in weak markets”, January 2013. USD to Euro conversion accurate as of August 2014.

** Johnson Controls, “All In A Day’s Work: A Global Perspective of Workplace Trends”, March 2012

Naar begin

Ricoh's Solutions for Ink Jet

Meeting Room Services

Creëer een productievere en efficiëntere werkomgeving voor uw werknemers door uw vergadervoorzieningen te optimaliseren en verbeteren

Naar begin

Lees ook