Wat we doen

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Lees ook

  • Milieu

    Green leaf.

    Het behoud van het milieu heeft een belangrijke plaats in onze bedrijfsstrategie.

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Naast onze hoogwaardige multifunctionals en printers bieden we duurzame oplossingen op het gebied van documentbeheer. Oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doen we met inzet en passie, zowel voor multinationals als voor lokale bedrijven. Het doel is steeds hetzelfde: organisaties efficiënter, duurzamer en productiever laten werken.

Ricoh heeft een sleutelrol gespeeld bij de snelle ontwikkeling van kantoorautomatisering.  Daardoor is ons bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Ricoh is een open en vooruitstrevende onderneming. Onze mensen zijn de belangrijkste factor voor succes. We bieden onze klanten een creatieve oplossing die een totaalpakket van consultancy, hard- en software, services, training en outsourcing omvat.

Het Ricoh concern heeft meer dan 109.000 medewerkers en kantoren in meer dan 100 landen.  Daarmee beschikken we over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche.

Naar begin

Wat we doen

 

Naar begin