Het Sport Sponsorship Programma van Ricoh

Printen Twitter LinkedIn Facebook
Als Platinum Partner van de ATP World Tour, als hoofdsponsor van de Ricoh Women's British Open, of voor elk ander evenement: Ricoh toont zich steeds als een betrouwbare en sterke partner die teamwork vooropstelt.

Naar begin

ATP World Tour

Ricoh sponsort de ATP World Tour - de organisatie voor het professionele tenniscircuit voor mannen. 

ATP Logo

Ricoh is er trots op vanaf 2011 sponsor te zijn van 14 ATP World Tour toernooien in 11 landen: Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zweden, Zwitserland, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Monte Carlo, Italië en Frankrijk.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de sponsoring, de locaties en de data van de ATP World Tour.

Ricoh en de ATP World Tour
2011 Tenniskalender
ATP World Tour Website

Naar begin

Ricoh Women’s British Open

Ricoh is voor het vijfde jaar op rij de hoofdsponsor van de Ricoh Women's British Open – het enige grote golftoernooi voor vrouwen buiten de VS.

RWBO Logov2

Dit jaar vindt het toernooi plaats van 28 tot 31 juli, en dit voor de eerste keer in Carnoustie Golf Links, een van de bekendste en moeilijkste linkscircuits in het Verenigd Koninkrijk.

Voor meer informatie over de Ricoh Women’s British Open klik hier of bezoek: www.ricohwomensbritishopen.com

Naar begin

Duke of York Young Champions Trophy

Ricoh is trots om sponsor te zijn van de Duke of York Young Champions Trophy and Foundation. Ricoh is de officiële partner voor  IT- en kantoorautomatisering. Duke of york

Dit evenement werd opgericht door ZKH de Duke of York en staat geregistreerd als liefdadigheidsinstelling. Het streefdoel is het promoten van golf onder jonge mensen. Het biedt academische en golfstudiebeurzen voor spelers van 13 tot 18 jaar om hen de mogelijkheid te geven te spelen terwijl ze nog naar school gaan.

Voor meer informatie over de steun van Ricoh voor de Duke of York Young Champions Trophy klik hier of bezoek: www.doy-champions.com

Naar begin

Paula Creamer – Ricoh Brand Ambassador

Ricoh is er trots op om Paula Cramer, Amerikaanse golfster en nummer 10 van de wereld, als wereldwijde brand ambassador te hebben. Onze samenwerking maakt deel uit van onze bedrijfsfilosofie in het investeren in nieuw talent en toekomstgericht denken.

Voor meer informatie over Paula Creamer, klik hier.

Naar begin