Ricoh Women’s British Open 2008

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Women’s British Open 2008

Ricoh is de trotse sponsor van het Women’s British Open 2008, 31 July – 3 August, Sunningdale Golf Club, Engeland

Na een zeer succesvolle start in 2007 met het Ricoh Women’s British Open in St Andrews gaat Ricoh vol trots door met de samenwerking met het enige Major Championship voor dames dat in 2008 in Europa georganiseerd wordt. Dit jaar wordt het toernooi meer naar het zuiden verplaatst, naar de prestigieuze Sunningdale Golf Club.

De allerbeste internationale golfspeelsters komen naar dit evenement, waaronder de titelverdediger en nummer 1 van de wereld, Lorena Ochoa. De spelers strijden van 31 juli t/m 3 augustus om deze begeerde titel. Het kampioenschap heeft een prijzengeld van $2.100.000 en belooft een van de hoogtepunten van het sportjaar 2008 te worden.

Het Women’s British Open is in 1976 door de Ladies’ Golf Union opgericht. Sinds 2001 behoort het tot een van de vier Major Championships.  Deze sponsoring benadrukt de toewijding van Ricoh om ‘groene’ en milieuvriendelijke sporten te steunen. Dit wordt onder de aandacht gebracht in de Ricoh Marquee, die tijdens het Ricoh Women’s British Open in het tentendorp te vinden is.

Aangezien Ricoh graag haar passie voor het toernooi met u deelt, kunt u deelnemen aan een online wedstrijd op www.ricohwomensbritishopengame.com. Hier kunt u fantastische prijzen winnen, zoals waardebonnen, Ricoh camera’s en golfartikelen.

Naar begin