Ricoh beste beursparticipant tijdens Channelworld 2008

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh beste beursparticipant tijdens Channelworld 2008

’s-Hertogenbosch, 26 september 2008 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van zakelijke documentenstromen, is gisteren op Channelworld 2008 uitgeroepen tot beste beursparticipant.

Het voormalige Nashuatec heeft onlangs de naam van het moederbedrijf Ricoh aangenomen en heeft een driejarenplan opgesteld met als doel na drie jaar erkend te worden als beste channelpartner. Tijdens Channelworld 2008 is het nieuwe partnerprogramma gepresenteerd.

De Ricoh stand was omgebouwd tot Ricoh cocktailbar met wereldthema’s. Zo werden er vliegtickets verloot naar een wereldstad, wereldcocktails gepresenteerd en werelddeals gesloten. Wilco van Bezooijen, sales director bij Ricoh: “We staan op Channelworld 2008 om nieuwe én bestaande partners te ontmoeten en ons partnerprogramma toe te lichten. Onze ambitie is om de beste channelpartner in de markt te worden die haar distributeurs optimaal faciliteert op het gebied van sales, telesales, marketing en eventueel service. Het feit dat we verkozen zijn tot beste beursparticipant is een prachtig start waar we erg trots op zijn!”

Naar begin