Ricoh sponsor en supplier van de Amsterdam Haarlem Basketball Week

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh sponsor en supplier van de Amsterdam Haarlem Basketball Week

’s-Hertogenbosch, 18 december 2008 – Ricoh, marktleider op het gebied van producten en diensten die document- en informatiestromen binnen organisaties optimaliseert, is sponsor van de Amsterdam Haarlem Basketball Week (AHBW). De 23e editie van de AHBW is van 21 tot en met 30 december in de Amsterdamse Sporthallen Zuid. De AHBW komt dit jaar voor de eerste maal naar Amsterdam, bij toerbeurt zal het topevenement de komende jaren Haarlem en Amsterdam aandoen.

Ricoh heeft zich naast haar sponsorship ook gecommitteerd aan het leveren van afdrukapparatuur tijdens dit evenement. Hiermee wil Ricoh de organisatie van de AHBW de mogelijkheid bieden om het toernooi op alle vlakken professioneel uit te voeren. De bezetting van het internationale sportfestijn is dit jaar van een indrukwekkend hoog niveau. Aanwezig zijn: de nationale ploegen van Nederland en Israël, topploegen uit Puerto Rico, Brazilië en Kazakstan plus een Amerikaans collegeteam. Ook de twee beste clubteams van Nederland, landskampioen en thuisclub EclipseJet MyGuide Amsterdam en EiffelTowers uit den Den Bosch, zullen deze week strijden om de winst van dit prestigieuze toernooi.

Sjoerd van Leeuwen, Marketing Operations Manager bij Ricoh: “De Amsterdam Haarlem Basketball Week is een prachtig evenement dat al jaren topsporters van over de hele wereld aantrekt. Met de ondersteuning van de AHBW zetten we de lijn voort om topsport in Nederland breed te ondersteunen. Ricoh is vanuit het verleden nauw betrokken bij de Nederlandse basketbalwereld, en was voorheen onder andere sponsor van Nashua Den Bosch en de Ricoh Astronauts.”

Naar begin