Ricoh en Infotec hebben primeur met lancering grootformaat-systeem op Grafische Vakbeurs

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh en Infotec hebben primeur met lancering grootformaat-systeem op Grafische Vakbeurs

Woerden, 17 februari 2009 – Ricoh introduceert samen met Infotec en partner Repromat haar nieuwste grootformaat-systeem voor de Nederlandse markt.

Deze introductie vond plaats op de Grafische Vakbeurs in Gorinchem. De Ricoh MP W7140 is een multifunctioneel grootformaat-system dat bij uitstek geschikt is voor de veeleisende reprografische professionals, doordat het  flexibel en zeer breed inzetbaar is.

De Ricoh MP W7140 maakt het mogelijk om met één systeem te printen, scannen, kopieren en te vouwen. Met een productiviteit van 14 ppm (A1) en een maximaal afdrukbereik van 30 meter, heeft Ricoh een systeem in het portfolio dat uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld repro's en professionele printdienstverleners. Ricoh’s toptechnologie staat borg voor een onberispelijke beeld- en afdrukkwaliteitkwaliteit met een printresolutie van 600dpi. Scannen kan zowel in kleur als in zwart/wit en de scan kan vervolgens met één muisklik verstuurd worden naar een e-mailadres of fileserver.

Ook de bediening van de Ricoh MP W7140 scoort hoge ogen, en is dankzij haar brede kleuren LCD touch screen eenvoudig en inzichtelijk in het gebruik. Het nieuwe systeem staat garant voor een continue hoge productiviteit en uptime door zijn duurzaam ontwerp en zijn indrukwekkende papiercapaciteit. De flexibiliteit wordt verhoogd door het gelijktijdig kunnen scannen en printen. Het systeem is stil en compact, waardoor het systeem ook ideaal is voor minder groot behuisde ondernemingen.

Sander Sondaal, Manager Knowledge Center Infotec, onderstreept het belang van de Ricoh MP W7140: “Ricoh en Infotec bieden met de Ricoh MP W7140 een zeer flexibel en efficiënt wide format systeem. Onze klanten zijn zeer enthousiast over de continue innovaties die Ricoh doorvoert in haar systemen, omdat deze een doorlopende verbetering van de efficiëntie waarborgt.”

Naar begin