Ricoh sponsort NOC*NSF als Official Supplier

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh sponsort NOC*NSF als Official Supplier

Service to Sport in Vancouver en Londen

's-Hertogenbosch - Ricoh Nederland en NOC*NSF hebben vandaag de handtekening gezet onder het contract waarin de verlenging van Ricoh Nederland als Official Supplier van NOC*NSF officieel is bekrachtigd. De officiële ondertekening vond plaats tijdens de openingsdag van Indoor Brabant in ’s-Hertogenbosch, door Erica Terpstra, bestuursvoorzitter van NOC*NSF en Carol Dona, CEO van Ricoh Nederland. De verbintenis loopt tot en met december 2012.

Ricoh, leverancier van IT en documentmanagement oplossingen, is sinds 2005 Official Supplier van NOC*NSF. Als Official Supplier ondersteunt Ricoh de sport door het leveren van concrete producten en diensten die van belang zijn voor de Nederlandse top- en breedtesport. Service to Sport staat voor specifieke kopieer- en printoplossingen, die afgestemd zijn op de behoeften en budgetten van sportverenigingen. De Service to Sport-truck wordt op internationale topsport-evenementen ingezet en faciliteert organisatie en pers met onder andere computers, internet en print- en kopieerservice. Ook de duizenden bezoekers van het Holland Heineken House kunnen, zowel in Vancouver als in Londen, rekenen op de steun van Ricoh. De Ricoh crew is daar verantwoordelijk voor alle print- en kopieerdiensten van onder andere nieuwsbrieven en fotosouvenirs.

Ricoh draagt de Nederlandse sport al jaren een warm hart toe en ondersteunt de sportieve ambities van top-en breedtesporters. Carol Dona, CEO Ricoh Nederland, licht toe: “Ricoh gelooft in waarden als ondernemerschap, ambitie en snelheid, waarden die ook voor iedere individuele topsporter gelden. Als Official Supplier van NOC*NSF draagt Ricoh met veel enthousiasme bij aan het verwezenlijken van de ambitieuze en sportieve droom van Olympische sporters.”

Erica Terpstra, bestuursvoorzitter NOC*NSF: “Ricoh gaat de komende vier jaren als Official Supplier wederom een belangrijke rol vervullen bij de versterking van de sportbranche en de sportinfrastructuur. De organisatie sluit heel goed aan bij de Sportagenda 2012 van NOC*NSF; samen streven we ernaar om bonden en verenigingen kwalitatief op een hoger plan te brengen en onze paralympische- en olympische sporters een positie bij de besten van de wereld te geven."

Over NOC*NSF
Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie is de bundeling van de georganiseerde sport in Nederland. Bij NOC*NSF zijn 88 sportorganisaties aangesloten, met in totaal 26.000 verenigingen en ruim 5 miljoen sporters. NOC*NSF verleent service, bundelt krachten, behartigt belangen, informeert, maakt kennis toegankelijk en werkt klantgericht voor de sportbonden. NOC*NSF draagt de kracht van sport, Olympische idealen en fair play breed uit.

Naar begin