Ricoh en Ctac lanceren nieuwe oplossing voor het versnellen van documentprocessen in SAP

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh en Ctac lanceren nieuwe oplossing voor het versnellen van documentprocessen in SAP

’s-Hertogenbosch, 16 april 2009 – Ricoh, leverancier van IT- & documentoplossingen, en IT-dienstverlener Ctac lanceren PowerFlow for Invoices. Dit is een nieuwe oplossing om inkomende facturen om te zetten naar formaten die direct te integreren zijn in SAP. Met Power Flow for Invoices is handmatige invoer of het omzetten van documenten niet langer meer nodig. Dit levert veel tijdsbesparing op en maakt de afhandeling van factureringprocessen aanzienlijk efficiënter.

Bij veel SAP-gebruikers is sprake van omvangrijke factuurstromen. In veel gevallen is het nodig om de gegevens op die facturen handmatig in te voeren in het SAP-systeem of te converteren naar een leesbaar formaat. Dat zorgt niet alleen voor dubbel werk, maar vergroot ook de foutkans. Ctac en Ricoh lossen deze problematiek op met PowerFlow for Invoices.

“Ricoh en Ctac hebben intensief samengewerkt om het verwerken van inkomende documentstromen bij organisaties te verbeteren. Deze samenwerking is onderdeel van het Strategic Alliance Program van Ricoh dat erop gericht is om samen met gespecialiseerde partners de documentstromen van onze klanten te optimaliseren”, zegt Nick Mulder, business partner manager bij Ricoh.

“Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe gezamenlijke oplossing die een belangrijke aanvulling is op ons brede SAP-portfolio”, zegt Bart Hogendoorn CEO van Ctac. “Met deze oplossing stellen we onze klanten in staat nog meer rendement te halen uit hun SAP-platform.”

Naar begin