Ricoh organiseert vierde maal Oesterparade

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh organiseert vierde maal Oesterparade

Oesterparade opent nieuw seizoen Zeeuwse delicatessen

’s-Hertogenbosch, 18 september 2009 – Ricoh Nederland, organiseert op 21 september voor een select gezelschap haar jaarlijkse evenement: ‘Oesterparade’. Voor het vierde jaar zullen de genodigden in de haven van Yerseke aan boord gaan van een traditionele vissersboot om te genieten van een prachtige tocht over de Oosterschelde, om vervolgens de eerste Zeeuwse platte oesters binnen te halen.

De oesterproeverij aan boord wordt bijgewoond door allerlei prominente gasten van Ricoh Nederland. Na de tocht op de Oosterschelde zal Patron-Cuisinier Jannis Brevet de gasten een exclusief oesterdiner serveren in zijn  **Manoir Restaurant Inter Scaldes.

Carol Dona, CEO Ricoh Nederland: “De viering van de opening van het nieuwe seizoen oesters is altijd zeer feestelijk. We kijken uit naar een aangename dag, waarop we onze gasten tijdens de Oesterparade mogen fêteren op de zeer geprezen Zeeuwse delicatesse in een prachtige authentieke ambiance.”

De Oesterparade wordt voor de vierde keer georganiseerd door Ricoh Nederland in samenwerking met **Manoir Restaurant Inter Scaldes.

Naar begin