Wendy Freriks verkozen tot Key Account Manager van het jaar

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Wendy Freriks verkozen tot Key Account Manager van het jaar

’s-Hertogenbosch, 15 februari 2010 – Wendy Freriks (43) is Key Account Manager van het jaar 2009 geworden. De manager van Ricoh kreeg de jaarlijkse prijs van de Sales Management Association (SMA) afgelopen donderdagavond uitgereikt in hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

De titel wordt toegekend aan een salesprofessional die zijn klanten weet te ontwikkelen en op innovatieve wijze met een accountteam resultaten bereikt.

Intensief selectietraject
Wendy Freriks won de prijs na een intensief selectietraject. Dat traject wordt uitgevoerd door twee onafhankelijke selectiebureaus, die uiteindelijk vijftien kandidaten kiezen. Deze worden onderworpen aan een diepte-interview. Hieruit komen vijf genomineerden, die een presentatie geven aan een zaal van zo’n duizend mensen uit het salesvak. Na de presentatie bepaald de jury samen met het publiek wie de winnaar is.

Over Wendy Freriks
Wendy is sinds 1987 in dienst bij Ricoh en heeft zich in de afgelopen 22 jaar ontwikkeld tot Corporate Account Manager Strategic Accounts. Freriks onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak, waarbij de relatie met de klant cruciaal is. Ze weet wat er speelt en is speelt op innovatieve manier in op de problematiek van de klant.

Naar begin