Stichting Vestingloop en Ricoh bestempelen driejarige samenwerking

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Stichting Vestingloop en Ricoh bestempelen driejarige samenwerking

vestingloop

Start Ricoh in Topvorm op 2 maart met Marko Koers en Olga Commandeur

Dinsdag 2 maart 2010 bent u van harte welkom bij de perspresentatie van Ricoh als kersverse hoofdsponsor van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch. Tegelijk geeft Ricoh het startschot voor haar sportieve medewerkersprogramma “Ricoh in Topvorm”. Op het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch starten zo’n 75 tot 100 Ricoh-medewerkers met sportief wandelen of hardlopen. Ultieme doel is deelname aan de Vestingloop op zondag 30 mei. Ricoh verbindt zich vanaf 2010 voor een periode van drie jaar aan de Vestingloop.

Ricoh in Topvorm
Dinsdag 2 maart om 18.00 uur geeft Carol Dona (CEO Ricoh Nederland) het startschot voor het vitaliteitsprogramma Ricoh in Topvorm. Met dit programma stimuleert Ricoh haar medewerkers verantwoord bezig te zijn met gezondheid, voeding en beweging. De begeleiding van dit professionele sportprogramma voor hardlopers en sportief wandelaars is in handen van voormalig Olympiërs Marko Koers en Olga Commandeur. Wekelijks trainen 75 tot 100 collega’s voor een ambitieus sportief doel. Op zondag 30 mei staat de Vestingloop ’s-Hertogenbosch op de sportieve kalender.

Hoofdsponsor Vestingloop
Ricoh zet dit sportieve programma direct stevig neer als kersverse hoofdsponsor van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch. Op dinsdag 2 maart bestempelen de Stichting Vestingloop en Ricoh Nederland hun driejarige samenwerking. Onder het motto “Vestingloop ’s-Hertogenbosch: run by Ricoh” krijgt het hoofdsponsorschap vorm.

Programma 2 maart
De eerste training voor medewerkers gaat van start onder professionele begeleiding van Olga Commandeur. Zij verzorgt op het parkeerdek van Ricoh de warming-up zoals we deze kennen van haar dagelijkse optreden in het tv-programma “Nederland in Beweging”. Daarnaast zijn er presentaties en uiteraard een training. Het programma is als volgt:

17.45  Ontvangst pers en deelnemers Ricoh in Topvorm
18.00  Welkom door Carol Dona
          Presentatie Ricoh als hoofdsponsor van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch
18.15  Warming-up door Olga Commandeur en Marko Koers op parkeerdek Ricoh
18.30  Start 1e training met aansluitend presentaties over goed schoeisel

Vestingloop ’s-Hertogenbosch
Zondag 30 mei vindt de vijfde editie van de Vestingloop ’s-Hertogenbosch plaats. Het parcours van dit hardloopevent combineert het Bossche stadscentrum met nabijgelegen natuurgebied Bossche Broek. Er zijn afstanden van 5, 10 en 15 km. Voor kinderen is er de Liliane Fonds Kidsrun over 1 km en bedrijven kunnen meedoen aan de Ergo Optima Bedrijvenloop over 5 of 10 km. De inschrijving is geopend. Deelnamelimiet is vastgesteld om maximaal 4.000 deelnemers.

Naar begin