Ricoh voor 28e maal hoofdsponsor van Indoor Brabant

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh voor 28e maal hoofdsponsor van Indoor Brabant

Finale FEI World Cup Dressuur Kür wordt aangeboden door Ricoh

’s-Hertogenbosch, 22 maart 2010- Ricoh is voor het 28e jaar hoofdsponsor van Indoor Brabant. Van 25 tot en met 28 maart 2010 worden in de Bossche Brabanthallen internationale hippische wedstrijden gehouden. Tijdens deze vier dagen zullen de meest getalenteerde ruiters en amazones uit de hele wereld hun kunnen demonstreren op de 43e editie van Indoor Brabant. Op het programma staan onder andere de FEI World Cup Dressuur Grand Prix en de Finale FEI World Cup Dressuur Kür, die mogelijk gemaakt worden door Ricoh. Daarnaast sponsort Ricoh voor de eerste keer het onderdeel Springen internationaal met barrage. De wereldbekerfinale Dressuur Kür en de Rolex FEI World Cup Jumping zijn de meest spannende en best bekeken onderdelen van het evenement.

Indoor Brabant trekt de beste ruiters zoals Anky van Grunsven en de andere leden van de Gouden Oranje Equipe, zoals Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder, en vele buitenlandse toppers. Dit jaar neemt de Nederlandse topruiter Piet Raijmakers tijdens het evenement officieel afscheid van de internationale wedstrijdsport. Ook is bekend gemaakt dat in 2012 de wedstrijd voor de Wereldbekerfinale Springen plaats zal vinden in ’s-Hertogenbosch.

Ricoh is al 28 jaar enthousiast sponsor van Indoor Brabant. Peter Sprenger, strategic director van Ricoh Nederland: “De sponsoring van Indoor Brabant toont de waardering die Ricoh heeft voor dit prachtige sportevenement, maar ook onze nauwe betrokkenheid bij onze regio. Elk jaar kijken wij weer uit naar deze vier dagen vol spannende sportprestaties op topniveau, die paardenkenners en sportliefhebbers vanuit de hele wereld aantrekken.”

Ricoh is één van de actiefste bedrijven in de wereld in sportsponsoring. Internationaal is het bedrijf sponsor van de Womens British Open (golf) en ontplooit het sponsoractiviteiten in het internationale skiën. In Nederland is Ricoh onder andere  official supplier van NOC*NSF en partner van Golf Team Holland en de Nederlandse Golf Federatie.

Op de website www.indoorbrabant.nl kan het vierdaagse toernooi live worden gevolgd. Zowel rechtstreekse reportages van de wedstrijden in dressuur en springen, als interviews en dagjournaals, met een samenvatting van de hoogtepunten, komen aan bod. Indoor Brabant TV online wordt mede mogelijk gemaakt door Ricoh. Daarbij worden de camera’s niet alleen op de dressuur gericht, maar ook op het springen en de overige programmaonderdelen.

Naar begin