Ricoh en Qurius lanceren Invoice Workflow

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh en Qurius lanceren Invoice Workflow

Geautomatiseerde documentenstroom geeft controle en overzicht van het inkoopproces

’s-Hertogenbosch, 21 oktober 2010 – Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, heeft samen met Qurius onder de naam Invoice Workflow een gezamenlijke oplossing gepresenteerd waarbij de volledige documentstroom van inkooptrajecten geautomatiseerd wordt. Zo krijgen klanten controle en overzicht over het inkoopproces - waterdicht en direct gekoppeld aan de financiële administratie. Qurius en Ricoh streven beiden naar het leveren van duurzame, innovatieve producten en technologieën en helpen hun klanten processen efficiënter en slimmer in te richten. Met als resultaat lagere kosten, hogere productiviteit en duurzamere bedrijfsprocessen.

Met de totaaloplossing van Qurius en Ricoh worden inkoopfacturen gedigitaliseerd en automatisch verwerkt in het ERP-systeem van de klanten. Invoice Worklflow vereenvoudigt de verwerking van de stroom van inkoopfacturen die dagelijks binnenkomt. De oplossing biedt volledige transparantie in verwerken van inkoopfacturen. Het is daarnaast eveneens mogelijk om het inkoopproces te integreren in een SharePoint portal, dat steeds meer bedrijven gebruiken voor het managen en beheren van kennis en documentatie. Hiermee kunnen bijvoorbeeld workflows voor goedkeuring worden ingericht. Qurius en Ricoh zijn beiden Microsoft Gold Certified Partner. 

Leen Zevenbergen, Qurius NV: “Wij willen leidend zijn in het leveren van duurzame IT-oplossingen. Ricoh heeft dezelfde passie voor duurzaamheid en innovatie en we zijn ervan overtuigd dat we samen onze klanten een stap verder brengen in het realiseren van nieuwe manieren van werken, ofwel meer efficiëntie, betere processen en een hogere productiviteit.”

Patrick Roelandt, director business solutions bij Ricoh Nederland: “Ricoh helpt klanten al jaren bij de transitie van omslachtige papieren naar efficiënte digitale bedrijfsprocessen. Innovatie en een duurzaam resultaat staan daarbij voorop. Samen met Qurius kunnen wij nog een stap verder gaan, het hele proces en bijbehorende IT oplossingen worden duurzaam digitaal.”

Naar begin