Prestigieus TEDx-congres live te volgen in De Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Prestigieus TEDx-congres live te volgen in De Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch

Ricoh organiseert in De Verkadefabriek een live-verbinding met TEDxAmsterdam 2010

‘s-Hertogenbosch, 24 november 2010 - Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, maakt het in De Verkadefabriek op 30 november mogelijk om via een exclusieve live beeldverbinding TEDxAmsterdam 2010 op groot scherm te volgen. TEDxAmsterdam is de Nederlandse variant van het befaamde uit de V.S. overgewaaide jaarlijkse TED-congres, waar de groten der aarde 18 min. spreektijd krijgen. Centraal staat het verspreiden van ideeën door inspiratie. Toegangskaartjes zijn moeilijker te bemachtigen dan voor de prijsuitreiking van de Oscars. Tickets voor de editie van 2010 in Amsterdam zijn al lang vergeven, maar het congres is wel via ‘live-screening’ in de Bossche Verkadefabriek te volgen.
 
Ricoh is founding partner van TEDxAmsterdam. Ricoh wil hiermee ruim baan geven aan innovatie door inspiratie en ruimte te creëren voor nieuwe ideeën. De live-screening op 30 november kan zonder toegangskaartje worden gevolgd door iedereen die in vooruitgang, innovatie en inspiratie geïnteresseerd is. Het event is in zijn geheel te volgen of in delen en zal in zijn geheel Engelstalig zijn.
 
TED is al jaren een instituut en wordt sinds 1984 jaarlijks in de Verenigde Staten gehouden. Sprekers als Al Gore, Bill Gates, Oliver Sacks, Isabel Allende, Richard Branson en diverse Nobelprijswinnaars beklommen daar het spreekgestoelte. Grote en klinkende namen uit de wereld van technologie, entertainment en design verzorgden toegankelijke lezingen over uiteenlopende thema’s. Deze beelden werden vervolgens on line gezet om de ideeën binnen het bereik van zo veel mogelijk mensen te brengen.
 
Het programma van TEDxAmsterdam 2010 is inmiddels bekend; 
 
Programma 30 november 2010*
08.45 – 10.30 uur, Sessie 1: prof. Dr. Gerardus ’t Hooft, Esra’a Al Shafei, Alef Arendsen, Claron McFadden.
11.00 – 12.45 uur, Sessie 2: Howard-Yana Shapiro, dr. Anita Goel, Peter Westerveld
14.15 – 16.00 uur, Sessie 3: Wim Hof, dr. Aubrey de Grey, Sarah Darwin, Fernando Gil, Carolien Gehrels, Peter van Lindonk
16.30 – 18.00 uur, Sessie 4: Irene Mathijsen, Bart Lansdorp, Bart Koolen, Emer Beamer, Jorne Langelaan, Rogier vd Heijden.
* Zie voor het volledige programma en achtergrondinformatie www.tedxamsterdam.com/program.

De Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45, 5211 VD  ‘s-Hertogenbosch
30 november
Aanvang 08.45 uur tot 21.15 uur

Meer weten over het programma? Kijk dan op www.tedxamsterdam.com/program.
Vragen? Neem contact op met Erwin Meesters: erwin.meesters@ricoh.nl.

Naar begin