Ricoh debuteert als sponsor op ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh debuteert als sponsor op ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam

Na ATP Rosmalen is Ricoh ook op het andere internationale Nederlandse tennistoernooi present

’s-Hertogenbosch, 16 december 2010 - Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement oplossingen, gaat in het komende jaar door op de met de sponsoring van het ATP toernooi Rosmalen ingeslagen weg:  Ricoh zal ook bij het andere grote internationale tennistoernooi van ons land als sponsor betrokken zijn. De presentie in Rotterdam volgt uit Ricoh’s sponsorschap Platinum Partner en Official Office Solutions Provider van de ATP World Tour in Europa.

Richard Krajicek, toernooidirecteur ABN AMRO World Tennis Tournament: “Wij vinden het altijd positief wanneer wij een partnership sluiten met een partij die thuis is in het internationale tennis. Ricoh heeft, met haar jarenlange verbintenis met de ATP World Tour, laten zien onze sport een warm hart toe te dragen. Bovendien spreekt het mij persoonlijk aan dat Ricoh competitie belangrijk vindt om beter te presteren, een echt topsportmotto.”

Ricoh’s betrokkenheid met de tennissport krijgt onder  andere vorm door financiële sponsoring én het organiseren van print- en kopieeroplossingen op locatie. Ook in 2010 is gebleken dat de betrokkenheid bij verschillende sportorganisaties en instellingen, zoals het NOC*NSF en de Nederlandse Golf Federatie, zeer succesvol is, mede dankzij de mogelijkheid om de diensten en het productaanbod van Ricoh direct onder de aandacht te brengen van klanten en relaties. Naast de merkbekendheid, verzorgt Ricoh ook alle print- en kopieeroplossingen voor het ATP back-office. Het back-office maakt gebruik van Ricoh’s digitale kantoorsystemen om aan de onsite-behoeften van de meest prestigieuze Europese evenementen van de ATP te kunnen voldoen. Tijdens een toernooiweek worden ongeveer 100.000 tot 200.000 pagina’s met informatie voor officials, de pers en sponsoren geprint.

Naar begin