Ricoh continueert sponsoring Kinderfonds

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh continueert sponsoring Kinderfonds

's Hertogenbosch/ De Bilt - Ricoh is al bijna tien jaar een betrokken sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Op dinsdag 25 januari namen Jeroen de Punder (marketing directeur Ricoh) en Marc van den Tweel (directeur Ronald McDonald Kinderfonds) de pen ter hand om de sponsorovereenkomst nogmaals te verlengen met twee jaar.

De sponsoring door Ricoh behelst een aantal concrete afspraken. Zo verzorgt Ricoh het drukwerk voor het jaarlijkse Ronald McDonald Kinderfonds Gala. Ook ontvangt het Kinderfonds en de Ronald McDonald Huizen kopieerpapier en worden printers en kopieermachines geleverd tegen kostprijs. Bovendien biedt Ricoh een documentenstroom onderzoek aan, zodat er een efficiency slag gemaakt kan worden in de interne organisatie. Een aantal hele mooie afspraken waar het Ronald McDonald Kinderfonds de eigen kosten flink mee kan beperken. Jeroen de Punder van Ricoh: “Maatschappelijke betrokkenheid is een belangrijke waarde van onze onderneming. Wij zijn trots op deze manier een extra bijdrage te kunnen leveren aan het succes van het Kinderfonds.” Marc van den Tweel van het Kinderfonds: “De bijdragen van onze zakelijke partners maken het mogelijk dat wij jaarlijks 4.000 gezinnen dichtbij hun zieke kind kunnen brengen. Dat is noodzakelijk en gelukkig ondersteunt ook Ricoh ons belangrijke werk”.

Ricoh

Ricoh is leverancier van producten en diensten op het gebied van IT & documentmanagement oplossingen. Dit betekent dat Ricoh naast hoogwaardige multifunctionals en printers, innovatieve document oplossingen biedt, gericht op het optimaliseren van informatiestromen binnen en tussen organisaties. Dat doet Ricoh zowel voor multinationals als voor lokale kleinbedrijven, met als doel hen steeds efficiënter en productiever te laten werken.

Ronald McDonald Kinderfonds

Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal uit.

Naar begin