Ricoh voor 29e keer hoofdsponsor van Indoor Brabant

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh voor 29e keer hoofdsponsor van Indoor Brabant

’s-Hertogenbosch, 16 maart 2011- Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, is voor het 29e jaar hoofdsponsor van het internationale paardensportevenement Indoor Brabant. De 44e editie van het evenement vindt dit jaar van 24 tot en met 27 maart 2011 plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze vier dagen zal een uiterst sterk deelnemersveld met ruiters uit de hele wereld hun opwachting maken. Hoogtepunten in het programma zijn de FEI World Cup Dressage Grand Prix (vrijdag 25 maart) en de Finale FEI World Cup Dressage Kür (zaterdag 26 maart), die beide mogelijk gemaakt worden door Ricoh.

Zowel in de spring- als dressuurwedstrijden kan het publiek rekenen op topsport. Aan de springrubrieken zullen onder andere de nummer 1 van de wereld en Europees Kampioen Kevin Staut en Pénélope Leprevost uit Frankrijk, en de Zweed Rolf-Göran Bengtsson, winnaar van de Wereldbekerkwalificatie van Indoor Brabant in 2010 deelnemen. Ook bij de dressuur wordt een sterk deelnemersveld verwacht. Van de Nederlandse dressuurtop zullen Adelinde Cornelissen, Hans Peter Minderhoud en Edward Gal, die onlangs voor de tweede keer in zijn loopbaan door Indoor Brabant werd uitgeroepen tot Ruiter van het Jaar 2010, aan de start verschijnen.

Ricoh is al 29 jaar enthousiast hoofdsponsor van Indoor Brabant. Jeroen de Punder, Marketing Directeur bij Ricoh Nederland zegt: “De sponsoring van Indoor Brabant toont onze waardering voor dit prachtige sportevenement en onze nauwe betrokkenheid bij de regio. Ieder jaar kijken wij weer uit naar deze vier dagen vol sportprestaties op topniveau, die paardenkenners en sportliefhebbers vanuit de hele wereld samenbrengt. Voor ons biedt het evenement een prachtige ambiance om onze relaties te ontvangen en het merk Ricoh te activeren.”

Ricoh is wereldwijd erg actief in sportsponsoring. Internationaal is het bedrijf sponsor van de ATP World Tour Tennis, een aantal hoogwaardige golfevenementen waaronder de Women’s British Open en FIS World Cup (schansspringen). In Nederland is Ricoh onder andere official supplier van NOC*NSF en partner van Golf Team Holland en de Nederlandse Golf Federatie. Omdat creativiteit, vernieuwingsdrang, teamspirit en ambities tot de kernwaarden van Ricoh behoren, steunt Ricoh de top- en breedtesport actief.

Over Ricoh Nederland
Ricoh is leverancier van IT & documentoplossingen. Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Naar begin