Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Technology Frontiers: De impact van technologie op onze zakelijke, maatschappelijke en economische ontwikkelingen

- The Economist Group lanceert een nieuw flagship event in Europa - Technology Frontiers
- 22-23 March 2012
- Founding Sponsor is Ricoh Europe

London, 31 oktober 2011 - Economist Conferences brengt een nieuw evenement naar Europa. Met inschattingen dat het internetverkeer tot 2015 zal verviervoudigen is technologie een belangrijk gesprekspunt in directiekamers en zijn organisaties hiervan steeds afhankelijker voor bedrijfskritische processen. Veel mensen kijken echter naar de inzet van de nieuwste technologische apparaten, in plaats van naar de effecten ervan op de bedrijfsvoering. “Technology Frontiers”, het nieuwe evenement van The Economist maakt dit bespreekbaar en brengt ’s werelds meest interessante sprekers samen om zakelijke leiders te inspireren met nieuwe mogelijkheden en ideeën.

Met een programma dat is vormgegeven door Economist Conferences en wordt geleid door The Economist’s Digital Editor Tom Standage, een wereldwijde autoriteit op het gebied van technologie en business issues, zal het evenement inzicht geven in hoe zakelijke, sociale en economische ontwikkelingen veranderen door de impact van technologie. Door het analyseren van hoe mensen in de toekomst wonen en werken, wordt inzicht gegeven in de manier waarop Europese organisaties kunnen anticiperen op deze veranderingen en hoe nieuwe markten en nieuwe manieren om te kunnen concurreren gevonden kunnen worden.

Met inbreng van vooraanstaande partijen als Ricoh Europe, Visa Europe, de Cranfield School of Management, frog design, BP Alternative Energy, BBC Future Media and Technology, LOVEFiLM en Accenture, ontwikkelt Economist Conferences een programma dat de discussie aangaat over hoe technologie de wereld en organisaties van de toekomst zal hervormen.

Bevestigde sprekers zijn onder andere Cory Doctorow, die zal uitleggen hoe technologie attitudes op het gebied van content en creativiteit zal veranderen. Esra Al Shafel vertelt het inspirerende verhaal hoe ze met behulp van technologie sociale verandering in het Midden-Oosten teweeg brengt. Aleks Krotoski zal beschrijven hoe technologie de manier waarop mensen elkaar beïnvloeden laat veranderen en wat dat betekent voor het bedrijfsleven.

Een ander onderdeel van het Technology Frontiers-programma, is een breed en diepgaand onderzoek, gesponsord door Ricoh Europe - tevens founding sponsor van het evenement, op het onderwerp "The new agents of business change". De bevindingen zullen worden gepresenteerd en verkend tijdens Technology Frontiers.

Tom Standage van The Economist: "Technology Frontiers is een gloednieuw evenement voor de nieuwsgierige geest. We zullen de meest opwindende technologieën van de toekomst gaan verkennen en bedrijven helpen hierop te anticiperen."

Carsten Bruhn, Executive Vice President Ricoh Europe: "Het is ongelooflijk dat twintig jaar nadat de digitale revolutie in een ongekend tempo begon te versnellen, we pas nu aan de manier waarop we werken en leven de ware digitale transformatie zien. Als we naar de toekomst kijken, staat er nog zo veel meer te gebeuren op het gebied van bedrijfsprocessen, het efficiënt delen van kennis en de mogelijkheid om sneller te reageren op behoeften van de klant.  Het Technology Frontiers-programma is een spannende combinatie van discussies over de effecten van technologie op het bedrijfsleven vandaag de dag, maar zeker ook met een blik op de toekomst."

Neem deel aan een evenement dat zal de juiste vragen. Bezoek: www.technology-frontiers.com

Naar begin