Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Gartner benoemt Ricoh als leider in het Magic Quadrant voor MFP’s en printers

‘s-Hertogenbosch, 11 november 2011 – Ricoh, een toonaangevende leverancier van IT en oplossingen op het gebied van documentmanagement is door Gartner aangewezen als wereldwijd leider in het Magic Quadrant voor multifunctionele producten (MFP’s) en printers.  Het Magic Quadrant van Gartner wordt door grote en middelgrote bedrijven gebruikt voor het zoeken en beoordelen van technologieleveranciers die dezelfde globale footprint hebben en hen kunnen helpen de kosten te verminderen bij het beheer van hun printerpark en de milieugevolgen van de printomgeving van de organisatie te reduceren.

Gartner stelt: “Leiders zijn het beste in staat MFP’s, printers en bijbehorende afdrukoplossingen en –diensten te leveren, ongeacht waar de klant zich bevindt. Leveranciers uit het Magic Quadrant bieden de meest uitgebreide productportefeuille in vergelijking met gelijksoortige bedrijven, en beschikken over voldoende kanalen om de producten te leveren op de plek waar klanten ze willen kopen. Zo hebben leiders wereldwijd een blijvend hoog marktaandeel en kunnen ze een consistent serviceniveau bieden in de regio’s waar de klanten van Gartner actief zijn. Leiders zijn dikwijls het beste in staat om bestaande en toekomstige klanten over de hele wereld ondersteuning van hoge kwaliteit te bieden. Dit dankzij de creativiteit, middelen, vaardigheden en visie waarover ze beschikken. Leiders hebben bewezen R&D-initiatieven om te kunnen zetten in producten en oplossingen die klanten nodig hebben.”

Ricoh biedt een uitgebreid assortiment netwerk MFP’s en -printers voor afdrukken in zwart-wit, kleur of beide. De multifunctionele producten van Ricoh bieden opties voor scannen, faxen en kopiëren en geavanceerde afwerkmogelijkheden. Met de MFP’s en printers van Ricoh kunnen klanten efficiënter werken en de productiviteit verhogen, ongeacht of het om een klein kantoor gaat of een gecentraliseerde omgeving voor productieprinten.

Ga naar www.ricoh.nl voor meer informatie over het volledige assortiment producten, diensten en oplossingen van Ricoh.

1.   Gartner "Magic Quadrant for MFPs and Printers" door Sharon McNee en Federico De Silva, hoofdanalisten, Security, Imaging and Print Services, Technology & Service Provider Research, 24 oktober 2011.

Naar begin