Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Recruitmentsite Ricoh genomineerd voor de publieksprijs Gouden PublieksCursor

In het kader van de Gouden Cursor heeft Campaign Group in samenwerking met Intelligence Group ruim 330 recruitmentsites onder de loep genomen die meedingen naar de prijs voor ‘beste recruitmentsite van Nederland 2011’. Naast de Gouden Cursor wordt er ook een Gouden PublieksCursor uitgereikt. In tegenstelling tot de Gouden Cursor wordt er bij de Gouden PublieksCursor niet zozeer gekeken naar de functionele en inhoudelijke aspecten van de recruitmentsite, maar juist naar de eerste indruk en de candidate experience . Oftewel, welke recruitmentsite is in staat de bezoeker direct bij binnenkomst te verrassen , te verleiden om verder te kijken en een ware beleving van de organisatie als werkgever over te brengen.

www.werkenbijricoh.nl

Vanuit de kernwaarden van Ricoh is voor de recruiment website voor een hele nieuwe en verfrissende stijl gekozen met als ‘rode draad’ het thema Get Connected. Het idee hierachter is dat mensen worden uitgenodigd (via de website, beurzen, advertenties e.d.) om kennis te maken met Ricoh, te ontdekken wie Ricoh is en als het ‘in lijn is’, aan te haken.

Genomineerden Gouden PublieksCursor
In totaal zijn er dit jaar acht recruitment websites genomineerd voor de publieksprijs. Het betreft in alfabetische volgorde de recruitmentsites van:
• Cool Blue
• De Brauw Blackstone 
• Eneco                       
• Houthoff Buruma      
• Klap                         
• Koninklijke Landmacht       
• PwC                          
• Ricoh                                  

Deze acht sites worden tot 15 november 2011 aan het publiek voorgelegd via een online tool. Vervolgens wordt op 17 november – op het evenement “8 jaar Dynamiek op de Arbeidsmarkt” bekend gemaakt welke genomineerde recruitmentsite door het publiek als winnaar is aangewezen. Naast de Gouden PublieksCursor wordt ook de Gouden Cursor uitgereikt aan de beste recruitmentsite van Nederland, die via een uitgebreide scan en vervolgens door een vakjury is verkozen.

Get connected

Naar begin