Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh met trots Partner van UNICEF Open

’s-Hertogenbosch, 1 juni 2011 - Ricoh, leverancier van producten en diensten op het gebied van IT- en documentmanagement, is dit jaar voor de tweede keer als Partner aan UNICEF Open verbonden. UNICEF Open vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 18 juni. Dankzij de steun van drie partners, waaronder Ricoh, kan UNICEF haar naam kosteloos aan het evenement verbinden. Een unieke sponsorconstructie.

Ricoh is al jaren een zeer betrokken sponsor van ATP, de Association of Tennis Professionals, die de ATP World Tour organiseert. Bij UNICEF Open, onderdeel van de ATP tour, is Ricoh met trots Platinum Partner. De betrokkenheid bij het topsportevenement gaat verder dan alleen sponsoring. Zo levert Ricoh geavanceerde oplossingen op het gebied van documentmanagement en IT, waarmee de efficiëntie van de tourorganisatie achter de schermen wordt verbeterd.

Tijdens het UNICEF Open wordt de professionele tennissport gekoppeld aan wereldwijde hulpprogramma’s voor kinderen. Dankzij de steun van de Partners Ricoh, Achmea en Libéma, kan UNICEF haar naam aan het evenement verbinden. Deze combinatie maakt het sponsoren van dit topsportevenement voor Ricoh extra waardevol. Jeroen de Punder (Marketing Director Ricoh Nederland): “Maatschappelijke betrokkenheid is iets wat bij Ricoh bijna vanzelfsprekend is, het is verweven in onze bedrijfsprocessen en in de producten en diensten die we leveren bij onze klanten. Als Partner van UNICEF Open zijn we er trots op dat UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties, een podium geboden kan worden, waar hulprogramma’s breed onder de aandacht gebracht kunnen worden. Vanuit deze gedachte werkt Ricoh graag mee aan het succes van UNICEF Open.”

Ricoh steunt de top- en breedtesport wereldwijd actief. Naast het internationale partnerschap met de ATP World Tour Tennis, is het bedrijf official supplier van de KNLTB en van NOC*NSF. Binnen de golfsport ondersteunt Ricoh Golf Team Holland en de Nederlandse Golf Federatie. Ook is Ricoh al bijna 30 jaar nauw betrokken bij Indoor Brabant. UNICEF Open vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 18 juni. Het deelnemersveld bestaat ook deze editie uit topspelers, waaronder Kim Clijsters, Benjamin Becker, Robin Haase en Dinara Safina.

Over Ricoh Nederland
Ricoh is leverancier van IT & documentoplossingen. Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Naar begin