Nieuws

Printen Twitter LinkedIn Facebook

Ricoh Nederland benoemt Mark Boelhouwer als Director Strategy & Operations

's-Hertogenbosch, 6 oktober 2011- Mark Boelhouwer (46) is per 1 oktober jongstleden aangesteld als Director Strategy & Operations bij Ricoh Nederland. Boelhouwer maakt deel uit van de Managing Board.

De marktontwikkelingen en positionering van Ricoh Nederland in de markt zijn de afgelopen jaren veranderd en dynamischer geworden. Ricoh wordt dan ook steeds meer een end-to-end IT dienstverlener. Om de strategische doelstellingen en ambities nog beter na te kunnen streven, is de managing board met ingang van 1 oktober 2011 versterkt met Mark Boelhouwer. Primair zal hij zich richten op de implementatie en operationalisering van de strategie, het bereiken van een nog betere marktpositie en het vergroten van Ricoh's slagkracht.

Mark Boelhouwer: "De huidige marktontwikkelingen bieden voor Ricoh volop kansen. Bij Ricoh Americas Corporation ben ik nauw betrokken geweest bij de transitie naar een Services-organisatie en het leveren van it- en documentgerelateerde diensten. Deze ervaring is erg waardevol voor het vervullen van mijn nieuwe rol binnen Ricoh Nederland, waar ik met groot enthousiasme de strategische doelstellingen zal gaan operationaliseren."

Boelhouwer heeft enkele jaren als Vice President Strategic Marketing een belangrijke rol gespeeld bij Ricoh Americas Corporation en kent de internationale Ricoh organisatie als geen ander. Daarvoor heeft hij diverse senior management rollen vervuld bij Ricoh Nederland.

Over Ricoh Nederland
Ricoh is leverancier van IT & Documentoplossingen. Met een focus op end-to-end documentintensieve processen optimaliseert Ricoh document-workflows in organisaties. Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Met ruim 109.000 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Naar begin